De bedste vand Purifier systemer

05/17/2014 by admin

De bedste vand Purifier systemer

Alle har brug for vand til live, og vand, der kommer fra hanen, men sikkert at drikke på grund af USA 's vand forordninger, måske ikke smager så godt. Under lovgivning fastsat for rent drikkevand, er den mindste bekymring hvordan vand smager og lugter, betragtes som "objectionables" under nationale bestemmelser. Dette efterlader boligejer med mulighed for at installere en sekundær vand purifier system bare for at forbedre vandets smag. Water Quality Association, en nonprofit brancheforening, viser de bedste vand purifier systemer til beboelsesformål i sin Gold certificering program.

GE apparater

General Electric indeholder en række under counter og hele huset vand purifier systemer certificeret af Water Quality Association. Fundet på de fleste store hjem forbedring butikker, opnå en stor nok GE enhed til at installere, hvor vand kommer hjem at inkludere dækning for hele huset. Hvis din eneste bekymring er vand til at drikke, derefter installere en mindre enhed under disken i køkkenet med sin egen særlige vandhane. Sikre, at du vælger kulfilter til bedste vandrensning.

APEC vandsystemer

Store hele huset systemer installere indgangsstedet vand ind i hjemmet og bruges primært i landdistrikterne indstillinger hvor offentlige vand er ikke tilgængelig. Disse systemer består normalt af flere tanke, at ikke kun behandle vand til at drikke men fjerne jern, mangan, svovl og andre mineraler og metaller. Disse systemer også omfatte tanke at behandler surhedsgraden af vandet for at bringe pH balance til neutral eller "drikkevand" niveauer. Surt vand er sundhedsskadelige og ætsende kobber VVS.

Culligan International

Selvom kendt for det meste for sin salt behandlingssystemer til hårdt vand, viser Water Quality Association Culligan i sin "Guld segl" certificering til en lang række vand rensende systemer til hjemmet. Udover punkt af indrejse systemer har Culligan også produkter til installation under counter til brugsstedet.

Brita systemer

Brita producerer systemer specielt til brugsstedet, som en pitcher filtrering eller for en bestemt vandhane i huset. Alle af Britas vandfiltrering systemer modtaget "Guld segl" certificering af Water Quality Association til brug i et boligkvarter. Dette omfatter også køleskab filter udskiftning.

Køleskab filtrering

Boligejere glemmer ofte, at dagens køleskabe kommer med et filter indbygget, når de har et køleskab, der også dispenserer is og vand. Udskiftning af filter, hver seks måneder eller som anbefalet af er fabrikanten alle de fleste folk skal gøre for at sikre drikkevand af kvalitet i hjemmet og undgå omkostningerne til dyre hele huset systemer. Købe en GAC køleskab filter for at få den bedste duftende og smager drikkevandet muligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com