Hvordan at tænke Positive tanker

05/30/2014 by admin

Hvad vi tror påvirker vores liv på mange måder. Vi får at vide, at negative tanker og følelser, skabe negative resultater, og positive tanker kan skabe positiv forandring. Intuitivt, ved vi, at dette er sandt, men for nogle, at lære at oprette og vedligeholde positive tanker er en vanskelig opgave med forhindringer, der har været indgroet fra år af negativ tænkning. Uanset om du tænker positive tanker eller negative tanker om verden omkring dig er inden for din kontrol, men det kræver nogle indsats og opmærksomhed til dine egne tankeproces.

Instruktioner

• Acceptere det faktum, at du er i kontrol over dine egne tanker. Indtil du indse og acceptere dette, vil du blive magtesløse at ændre din egen tankeproces og gøre positive ændringer. Ikke blive vildledt til at tro, at hvis du ændrer dine tanker for en dag eller uge, at dit livsomstændigheder vil pludselig ændre. Selvom du kan se en gradvis ændring i din situation, er det vigtigste refokusering hvordan du se dem.

• Lære at genkende negative tanker og stoppe dem i deres spor. Dette gælder for dine tanker om andre samt dine tanker om dig selv. Holde en kladde og skrive ned hver negativ tanke du har i løbet af dagen. Noter omstændighederne og hvad udløste tanken. Må ikke bekymre dig, at din liste fylder hurtigt; Dette er normalt for de fleste af os. Bare holde jotting ned disse negative tanker. Dette vil give dig en god indikation af bare hvor mange negative tanker passere gennem dit sind hver dag.

• Gøre en beslutning om at stoppe negative tanker i øjeblikket de begynder. Tillad ikke dig selv luksus at færdiggøre tanken. Erstatte en negativ tanke straks med et positivt. Ændre "Jeg kan ikke gøre det" til "Hey jeg lære, og jeg får hænge af det i nogen tid." Du vil blive overrasket over hvor nemt det er at erstatte en negativ tanke med et positivt, når du har praktiseret i et par dage.

• Omgiv dig med positive og inspirerende citater. Bogføre dem i steder, hvor du vil se dem hele dagen. Tilføje et citat af dag til dit badeværelse spejl til at minde dig selv at tænke positive tanker. Vælg plakater, pauseskærme eller notesblokke, der har positiv vers, at inspirerer dig.

• Giv ikke op. Det kan tage lidt tid at komme ind i vane med at tænke positive tanker. Undgå fristelsen til at vende tilbage til gamle vaner, når tingene ikke går godt. Holde arbejder på at ændre dine tanker, og selv om omstændighederne i dit liv ikke ændrer, hvordan man ser på dem vil bane vejen for dig at gribe nye muligheder og foretage positive ændringer i dit liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com