Sådan bruges granatæble Juice

10/03/2013 by admin

Sådan bruges granatæble Juice

Granatæbler er velsmagende frugter fra Punica Granatum træ, der har forbrugt som en folkemedicin siden Bibelens tid. De vise, antiviral, antibakteriel og antioxidant egenskaber og indeholder polyfenoler, som menes at forhindre cellulære skader. Granatæbler er rige på C-Vitamin og give 40 procent af den anbefalede daglige behov. De også fungere som blodfortyndende medicin, reducere plaque oprustning i arterierne og øge gode kolesterol samtidig sænke dårligt kolesterol. Undersøgelser har endda fundet Granatæbler nyttige til bekæmpelse af visse former for kræft. Forbruge granatæble juice på daglig basis for at bidrage til en sund livsstil.

Instruktioner

• Se for friske Granatæbler og granatæble produkter. Granatæbler er i sæson efterår og tidlig vinter men kan købes året rundt på din lokale købmand. Skindene skal være faste og lyse rød. Identificere ren granatæble juice ved at sikre etiketten ændres til "100 procent saft uden tilsat sukker."

• Foretage en tangy salatdressing med frisk granatæble juice. Blend 2 kopper frisk granatæble med rød-vin eddike, olivenolie, honning, citronsaft og salt og peber. Støvregn over salat eller skaldyr til et velsmagende måltid eller appetitvækker.

• Oprette en dessert og morgenmad topping ved hjælp af granatæble juice. Yoghurt, is, pandekager og pandekager er velsmagende når drysset med granatæble sirup. Varm 4 kopper af granatæble juice og 2 kopper sukker i en gryde over medium varme. Rør konstant indtil blandingen når en sirup konsistens.

• Brug friske Granatæbler til at brygge en velsmagende drink. Blend 2 kopper af snittede Granatæbler i en blender med knust is og mælk til at lave smoothies. Tilføj honning eller sødestof til smag.

• Forbruge ren granatæble juice medicinsk. Til behandling af prostatakræft, drikkes en enkelt, 8 ounce glas pr. dag. Forbruge 50 ml saft om dagen for at bremse plaque progression og behandling af åreforkalkning, og drikker 40 gram pr. dag til at sænke kolesteroltallet.

Tips & advarsler

  • Ikke stole helt på Granatæbler som et middel til at forbedre sundheden. I stedet indarbejde Granatæbler i en sund kost og motion regime som foreslået af en læge.
  • Gravide kvinder bør undgå indtagelse af granatæble skorpe og bør ikke indtages Granatæbleekstrakt.
  • Tale med din sundhedspleje udbyder hvis du er på ACE-hæmmere, blodtryksmedicin eller reduktion af kolesterol narkotika før tidskrævende granatæble, da det kan have en skadelig reaktion.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com