Hvordan til at planlægge måltider om ugen i forvejen

09/29/2013 by admin

Hvordan til at planlægge måltider om ugen i forvejen

Der er en række grunde kan du planlægge dine måltider for den kommende uge. Forudgående planlægning sunde måltider kan hjælpe dig med at holde styr på kalorier og holde sig til en kostplan. At vide præcis hvad du og din familie vil spise kan hjælpe med spare tid og stress på forberedelse spisetider. Du kan også spare penge og stop spild af mad ved at købe kun hvad er nødvendig for at foretage planlagte måltider.

Instruktioner

• Udskrive et måltid Planlægningskladde til at begynde at planlægge dine måltider. Hvis du vil oprette din egen tidsplan ark, tage et stykke papir og tegne 7 rækker til dagene i ugen og 3 kolonner til at liste hver dag morgenmad, frokost og middag. Hvis du finder det vanskeligt på først at planlægge flere måltider på forhånd, et ark, at kun lister hver dags middag kan hjælpe med at lette du ind i menu-planlægning behandler.

• Tjek dit køkken for ingredienser. Hvis du har ingredienserne dvælende i dit køleskab eller spisekammer, start din planlægning omkring disse elementer til at sikre, at de ikke går til spilde.

• Skriv ned hver dag måltider. Uanset om du forsøger at organisere og bruge op mad i huset eller har nye ideer til måltider, nedskrive ét måltid i hvert rum i arket.

• Skrive en indkøbsliste fra din planlægning ark. Kig over måltider du har listet og finde ud af hvilke ingredienser er nødvendige. Lav en liste over de elementer, du ikke har derhjemme.

• Vælg en dag for dagligvarer. Stick til din indkøbsliste og fokuserer udelukkende på picking up de ingredienser er nødvendige for din uge af planlagte måltider. Du vil skære ned på impulskøb og reducere dine ugentlige ture til butikken, hvis du samle op en hel uge værd af ingredienser på én dag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com