Kalk lever Detox

09/24/2013 by admin

Du kan skylle sure affald og minimere metaller og nedbryde andre ufordøjelig materiale, akkumuleret i leveren i hele år med en lever detox. Kroppen er designet til at afgifte og rense sig selv, men på grund af dagens hurtige, høj i konserveringsmiddel fødevarer der er et stort pres på organerne til at holde op rensning og stadig være i stand til at fungere ordentligt. En hjemmelavet afvænning ved hjælp af kalk er billig og let at gøre og vil forynge din lever.

Lime fordele

Limefrugter er en sur citrusfrugter, som er teknisk betragtes som et bær. Blandt deres mange anvendelser, er lime's sundhedsmæssige fordele slående. Limes indeholder C-vitamin og et flavonoid kaldet limonin glucoside. Limefrugter er fulde af antioxidanter, detoxifiers, anticarcinogens og antibiotika. Forbruget af limefrugter renser bakterier og giftstoffer fra kroppen og aids i fordøjelsen, hvilket gør dem en vigtig ingrediens for leveren detoxes.

Kalk og æg Detox

Vente tre timer efter du har spist eller drukket noget. Samles tre økologiske limefrugter, to økologiske æg venstre ved stuetemperatur og koldpresset solsikkeolie. Roll limes på en tabel, et par gange for at blødgøre dem. Juice dem ind i en ikke-metal kop. Knæk åbne æg og læg kun æggeblomme i cup med limesaft. Kassér de hvide og skaller. Hæld en spiseskefuld solsikkeolie i koppen. Brug ikke en metal måling ske fordi metallet vil reagere med og ændre sammensætningen af ingredienser. Bland ingredienserne sammen et par gange og drikke. Tage en lur i fire timer. Når man vågner du vil føle dig forfrisket og energisk. Det anbefales, at du bruger et lavement, som kan findes i enhver købmand eller apotek, til at skylle ud resterende toksiner og de ingredienser, du bare forbruges. Gentag processen hver dag for en uge. Drikke ca 10 kopper vand om dagen for at holde din krop hydreret under afgiftning proces.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com