Hvordan man undgår en kost pille afhængighed

10/29/2013 by admin

Hvordan man undgår en kost pille afhængighed

I et forsøg på at tage ud ekstra vægt, henvender mange mennesker sig til over-the-counter kost piller. Slankepiller er ikke reguleret af FDA og har været kendt for at være farlige og skadelige. De fleste kost piller indeholder stimulanser, der kan forårsage fysisk afhængighed. Ud over fysisk afhængighed kan at tage en kost pille fører til vægttab, du også blive psykisk afhængige af succesen med pillerne.

Instruktioner

• Undgå at tage kost piller. Den bedste måde at undgå afhængighed af kost piller er at ikke tage dem på alle. Undersøgelser har vist, at kost piller kan være meget skadeligt for dit helbred. Læger er enig, at den bedste måde at løs vægt er gennem øvelse og en fornuftig kost.

• Læs etiketten og følg anvisningerne nøje, hvis du tager slankepiller. Aldrig tage mere end den anbefalede dosis. I et forsøg på at tabe vægt hurtigt, tage nogle dieters flere piller end pakken anbefaler. Dette er meget skadeligt og vil føre til afhængighed.

• Begrænse den tid du opholder dig på kost piller. Jo længere tager du slankepiller, jo mere sandsynligt vil du have en afhængighed problem.

• Fortæl din familie læge, du tager slankepiller. Du skal aldrig tage en over-the-counter medicin på en løbende uden at lade din læge vide, at du tager det. Slankepiller kan ikke interagere med receptpligtig medicin du tager, fører til en større chance for afhængighed.

• Søge professionel rådgivning hvis du udvikler en afhængighed af kost piller. Som alle former for afhængighed skal du nok hjælp til at bryde den.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com