Hvordan til at beregne hvor længe det vil tage at tabe sig

01/10/2013 by admin

Vægttab er ikke noget, der sker natten over. Det tager dedikation til at tabe sig, en grundig forståelse af de principper, der styrer det og drive rent faktisk at få det hårde arbejde så dit kan se en positiv ændring i din sundhed og fysik. Beregning af den tid, det tager for at tabe en vis vægt afhænger udelukkende af din evne til at sætte en streng diæt og motion plan og holde sig til det, selv når du ikke ønsker at.

Instruktioner

• Sætte et mål for dit mål vægt. Tage en nøjagtig måling af din nuværende vægt. Trække dit mål vægt fra din nuværende vægt til at bestemme, hvor mange pounds du gerne vil tabe.

• Bestemme, hvor mange kalorier er antallet af pounds du ønsker at tabe. Der er typisk omkring 3500 kalorier pr pund af kropsfedt. Hvis du gerne vil tabe 20 pounds, skal du bruge 70.000 flere kalorier end du tager løbet af en periode.

• Forvent at miste omkring to pounds en uge i gennemsnit, hvis du arbejder hårdt mod dit mål. For at gøre dette, skal du slippe omkring 1,000 kalorier fra dit daglige indtag gennem slankekure og motion. Igen, hvis dit mål er at tabe 20 pounds, et groft skøn er omkring 10 uger, selvom dette vil variere baseret på din kost, motion og personlige fysiologi.

• Finde øvelser, som jogging eller cykling, der vil tillade dig at brænde ekstra kalorier hver dag. Få specifikke med det beløb du brænde og bære en pulsmåler under træning, så du kan bestemme din nøjagtige output.

• Udvikle en streng kostplan at regnskaberne for alle kalorierne i din kost. Opretholde en sund mængde næring, men følg dit kalorieindtag en nøje som muligt til at bestemme, hvor mange kalorier du tager i hver dag.

• Holde styr på din vægt på en ugentlig basis, og oftere i de første par uger. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, hvordan din krop reagerer på din vægttab regime, og gør det muligt at foretage tidlig justeringer, der kan skære et par uger off dit vægttab tid.

• Efter de første tre uger, gøre endelige beregninger af hvor længe vægttab vil tage, baseret på alle faktorer i din regime. Sørg for, at disse første par uger du følger din plan til punkt og prikke, og at du sporer alle kalorieindhold din krop bruger og brænder til at give dig en nøjagtig vurdering af hvor du er på vej.

Tips & advarsler

  • Blive motiveret ved at sætte mål og give dig særlige godbidder for at nå disse mål. Det er endnu bedre, hvis disse priser er fitness-orienterede, som et par nye løbesko eller endog et hjem gym.
  • Spørg din læge eller sundhedsplejerske for råd om vægttab før du starter din egen regime. Lad dem vide om nogen sundhedsmæssige problemer du har og tydeligt dine mål at få en ærlig vurdering.
  • Hensynsløst skære ikke kalorier til at tabe sig hurtigt eller du sandsynligvis vil vinden op at vinde disse pund tilbage. Stabil og sund vægttab er nøglen til at gøre en permanent ændring i din fysik.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com