Hvordan man kan opretholde Adrenal sundhed

03/04/2013 by admin

Hvordan man kan opretholde Adrenal sundhed

Binyretræthed plager mange mennesker. Samfundet er så fuld af 'gotta gå, gotta holde bevæger sig' holdning, som folk aldrig resten og stole på ting som koffein for at holde dem gå. Over tid forvolder dette skade på binyrerne. Kroppen bliver stresset og frigiver cortisol, men stress efterlader ikke, så binyrer holde udpumpning mere kortisol. Men kroppen ikke kan opretholde denne evigt, så køn drev går ned, energi dalende, vægt stiger, og dette kan i sidste ende resultere i den dødbringende Addisons sygdom. Alt dette kan dog undgås med et par enkle trin.

Instruktioner

• Lære at tage en pause. Mange mennesker i dag ikke tage en fridag, men skal have en dag om ugen hvor de ikke gør noget arbejde. Det behøver ikke at være søndag, men alle bør have en dag et sted i den uge, hvor de slår mobiltelefon og e-mail og bare hvile. Også, tage en ferie. De fleste amerikanere er givet ferietid, men tage ikke den. Tænk på ferier som udvidede sabbatten, tage dem og nyde dem.

• Afhjælpe ernæringsmæssige mangler. Vitaminer og mineraler aktiverer kroppen til at behandle fødevarer. Når du er mangelfuld på næringsstoffer er det sværere (Læs mere stressende) for kroppen at fordøje og proces mad. Der er to store kilder til gode næringsstoffer: friske økologiske frugter og grøntsager og en god høj potens multivitamin. Naturens måde hele mad Energizer er en stor økonomisk overkommelig multivitamin til at afhjælpe disse potentielle mangler.

• Skåret sukker og koffein. Begge disse stoffer har tendens til at forværre eventuelle adrenal problemer, du måtte have. Koffein forårsager binyrerne til at producere endnu mere kortisol, yderligere forværrer problemet med for meget cortisol. Sukker er så næringsrige, mangelfuld, at det yderligere forværrer nogen ernæringsmæssige mangler du måtte have, dermed tilføje mere stress til din krop.

• Øvelse på regelmæssig basis. Øvelse lærer kroppen hvordan til at håndtere stress. Både styrketræning og hjerte-kar-motion er meget gavnligt. Hver person skal gøre et minimum af motion, seks gange om ugen i 20 minutter. Begynde i det små, og hvis du har spørgsmål, konsultere en personlig træner.

• Afgifte kroppen. Toksiner i kroppen forårsager en masse stress på kroppen. Den eneste måde at fjerne disse toksiner er at gøre en hele kroppen rense. Udrensning colon, nyrerne og leveren er fantastisk til at fjerne giftstoffer ud af kroppen. Dual-Action Rens er en stor rense der virker på alle tre af disse organer på én gang, for en 30-dages Rens.

• Lytte til Dr. Leonard Coldwell stress reduktion af cd'er. Disse cd'er er gode til at reducere stress, både øjeblikkeligt og over tid.

Tips & advarsler

  • Navnet på spillet er stress reduktion. Så er målet at fjerne så mange årsager til stress i dit liv som muligt. Dårlig mad i din kost, toksiner i kroppen, og ikke at vide, hvordan man kan reducere eksterne stress er de vigtigste årsager til binyre træthed. Lære at håndtere disse kan gå en lang vej at forebygge tilstanden.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com