Er hånd Sanitizer bedre end vask dine hænder?

03/14/2013 by admin

Der er uenighed om regelmæssig håndvask versus hånd sanitizer. Med epidemier som svineinfluenza (H1N1 influenza) dukker op, er håndvask kritisk. Forske emner i denne sag er vanskelig på grund af de overvældende varierende udtalelser og oplysninger, der ændres som mere er lært om sygdom. For at holde opdateret, skal du besøge regering websites såsom Centers for Disease Control og Food and Drug Administration.

Betydning for brug af sæbe og vand

Mange mennesker sværger ved at vaske med sæbe og vand. Dette kræver brug af en almindelig sæbe, ikke en antibakteriel og vand. Antibakterielle sæber er kontroversielle. Mange mener, at kontinuerlig anvendelse af antibakterielle sæber føre til resistens over for antibiotika. Husk på, at den menneskelige hud har lag olie på toppen. Olien giver mulighed for bakterier til at holde sig til huden. Vask med varmt vand og almindelig sæbe nedbryder disse olier, således at fjerne bakterier. Ifølge FDA er varmt vand, der er komfortable håndvaske ikke varm nok til at dræbe bakterier på sin egen. FDA anbefaler at bruge varmt vand i stedet for koldt vand for at fjerne olier, jord og bakterier.

Alternativ til at bruge sæbe og vand

Alternativ til vask med almindelig sæbe og vand er at bruge en hånd sanitizer. Mange hånd sanitizers indeholder alkohol som en aktiv ingrediens. Denne ingrediens er nødvendig for at dræbe bakterier på huden. Ved hjælp af et produkt, der indeholder mindst 60 til 95 procent er ethanol eller isopropanol alkohol den mest gunstige i at dræbe bakterier. Nogle hånd sanitizers, der indeholder alkohol også indeholder aloe vera. Aloe vera vil holde huden mod udtørring og holde den sund og ungdommelig.

Naturlig hånd Sanitizer

Der er hånd sanitizers, der bruger naturlige ingredienser. Desværre, mange af de naturlige produkter indeholder Triclosan. Nævne Triclosan, og debatter opstår. Når det kombineres med klor, producerer Triclosan chloroform, muligt kræftfremkaldende. Klor er fundet i vand fra hanen så sandsynligheden for, at denne kombination vil opstå stor. Naturlige produkter er gavnlige for miljøet, og produkter med Triclosan er ikke de eneste tilgængelige. Der er debat om effektiviteten af naturprodukter.

Overvejelser

Bakterier findes overalt. Rene hænder holde bakterierne niveauer på en mere kontrolleret plan. Dette vil reducere risikoen for at fange smitsomme mave sygdomme, influenza og almindelig forkølelse. Dette er yderst vigtigt i børn, ældre og alle med en immundefekt. Det er mennesker med en øget risiko for komplikationer. Forebyggelse er nemt med ordentlig håndvask. Ved hjælp af en hånd sanitizer ikke så god som vask med gode gamle sæbe og vand, men hand sanitizer er nyttig i situationer, hvor ikke der findes vand og sæbe.

Fakta

En tommelfingerregel er at skumme op med almindelig sæbe og vask med varmt vand. Børn har sart hud og skal bruge varmt vand. Tilbringe 20 sekunder skrubbe fra håndled til fingerspidser, under fingernegle og mellem fingrene. Friktion er nøglen til at nedbryde olierne og fjerne bakterier. Ifølge FDA, "synge"Happy Birthday"sang to gange vil give i passende længde af tid til at skumme og vaske hænder korrekt."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com