Naturlige måder til udluftning blære

02/26/2013 by admin

Naturlige måder til udluftning blære

Kolde mejeriprodukter, krydret mad og stress føre til galdeblæren problemer. De fleste galdeblæren sygdomme er mild, men nogle er dødbringende. En af de bedste måder at undgå sygdomme forårsaget af blæreproblemer er at tømme blæren. Der er en række måder at tømme blæren for at hjælpe en person med leve et sundere liv.

Væsker til at hjælpe med at tømme blæren

Mens lægerne ofte ordinere antibiotika for at hjælpe med at opklare en blæreinfektion, findes en række flydende retsmidler for at hjælpe med at tømme blæren. Tranebær og blåbær juice indeholder en komponent, der stopper E. coli klistrer til væggene i blæren. Dette hjælper med at helbrede infektioner og saften også hjælpemidler blære infektioner af ikke forsurende urinen. Drikke 24 ounce i 8-ounce portioner hver dag. Mens du drikker saft, drikke et minimum af 64 ounce af vand dagligt til at skylle ud af blæren.

Endags-Rens

Før udrensning din blære, vælge en dag eller to hvor der er ikke noget planlagt. Spis ikke fast føde den dag, du planlægger at rense din blære efter middag. Du er velkommen til at drikke frisk juice og vand hele dagen indtil 6:30 PM Efter 6:30 PM, ikke drik noget mere væske. På 7:00 udmåle 1/4 kop olivenolie og drikke den. Følg olivenolie med 1 til 2 tbsp. citronsaft. Slap af efter denne, helst liggende på højre side. Gentag dosering hver 15 minutter, indtil du har indtaget en fuld pint af olivenolie. Efter dette, gå i seng. Tarm bevægelser vil begynde mellem 2:00 am og 11:00

21-dages galdeblæren rense

En mere gradvis måde at rense en blære tager 21 dages arbejde, skaber en jævnere udrensning. Folk kan fuldføre denne metode to til tre gange om året. I løbet af 21 dagene, ikke spiser kød, fødevarer med højt fedtindhold indhold eller mejeriprodukter. De bedste fødevarer at spise er grøntsager, frugt og korn. Hver dag, spise et til to radiser som et mellemmåltid mellem måltider. Drikke 5 kopper af kamillete eller 3 kopper cleavers te hver dag. For hver 32 lbs. i legeme last, tilføje 1 tsk af hørfrøolie til mad.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com