Sundhedsmæssige fordele af Bojenmi te

02/16/2013 by admin

Hvis du forsøger at tabe sig, eller blot opretholde en sund vægt, bør du overveje at tilføje kinesiske Bojenmi te til din kost. Bojenmi er kinesisk for "slanke og smukke", og det kinesiske folk har brugt denne te i årtier til at hjælpe dem til at føle måde. Bojenmi te forbedrer fordøjelsen, hvilket gør du føler dig bedre og måske hjælpe dig tabe sig så godt.

Historie

Bojenmi te har været brugt i Kina til at fremme vægttab siden 1980. Det kinesiske navn for produktet er Baojianmei Jianfei Cha, hvilket betyder, at "opretholde sundhed og flot udseende, reducere fleshiness te." Te er baseret på en gammel naturmedicin løgnehistorie kaldet Baohe Wan, hvilket betyder "vedligeholde harmoni." Formlen for Baohe Wan blev først indspillet i e.kr. 1481.

Identifikation

Bojenmi te er lavet med te blade fra Fujian-provinsen i Kina. Disse blade er 50 procent af produktet. Resten er et uddrag af andre urter, der er sprøjtet på tebladene. Disse urter omfatter crataegus, malt, pharbitis, pogostemon, hoelen, citrus, Skeblad, cassia, phaseolus, shen-chu og raphanus. Hver urt blev valgt for den rolle, det spiller i fordøjelsen eller udrensning af kroppen.

Fordele

Bojenmi te fremmer vægttab ved at øge fordøjelse og flytte fødevarer gennem kroppen. Det er lidt af en afførende effekt, så det kan hjælpe lethed forstoppelse. Tebladene i produktet medvirke til at reducere blodlipider, og urter anvendes stimulere fordøjelsen, reducere væskeophobning og øge tarmfunktion.

Hvis du drikker Bojenmi te i stedet for almindelig sort te eller kaffe, får du fordel af en beroligende, hot drink uden nogen koffein.

Brug

Du kan købe Bojenmi te løs eller i teposer. I begge tilfælde skal forberede du det ved lagt i blød blade i kogende vand i tre eller fire minutter. Hvis du bruger den til vægttab, er den anbefalede dosis 3-6 gram (en eller to teposer) tre gange om dagen. Du kan tilføje en lille mængde af sukker eller sødemiddel, hvis smagen er for bitter for dig. De fleste mennesker rapport te har en mild smag, næsten som sort te, med lidt krydret.

Overvejelser

Egret floden mærke, producenterne af Bojenmi te, hævder, at drikke te forårsager vægttab, uanset om du foretager eventuelle yderligere ændringer i kosten, men hvis du er seriøs omkring at tabe sig, bør du altid tage dit samlede kost hensyn. Spise smart portioner af sunde fødevarer øger nogen fordele, du får fra Bojenmi te.

Du bør ikke tage Bojenmi te hvis du er tilbøjelig til diarré, på grund af den beroligende virkning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com