Hvordan man laver TRIST lys

05/15/2010 by admin

Hvordan man laver TRIST lys

SAD, eller Seasonal Affective Disorder, påvirker omkring 2 procent af North Americans.This humør forstyrrelser forårsaget af manglende lys i vintermånederne. Nerve centre i vores hjerner påvirkes af mængden af lys der kommer ind gennem øjnene og hvornår dette beløb er ikke nok søvn og humør forstyrrelser kan forekomme. Nogle af symptomerne på SAD er sløvhed, generaliseret melankoli, muligt over spise og sove over. Hvis du lider af SAD kan du heldigvis afhjælpe dine symptomer ved at øge din udsættelse for lys. TRIST lys kan variere i pris, men du skal kunne lave din egen forholdsvis billigt.

Instruktioner

• Køb pærer og spor belysning hardware. Sørg for pærer er den rigtige størrelse til sporet belysning hardware. Sørg for at finde ud af hvis skruer og adaptere er inkluderet med din spor belysning hardware; de er ofte, men hvis ikke, du ønsker at købe disse så godt.

• Find de bedste steder at montere dit lys. Generelt, et spor lige over din seng er en god idé, så du kan få lys første ting om morgenen. Andet sporet skal være placeret, hvor du tilbringer det meste af dagen, såsom over dit skrivebord eller i køkkenet.

• Ved hjælp af en lineal og en blyant, markere det område, hvor du vil montere lyset og mærke hvor skruerne skal gå. Omhyggeligt bore små huller til skruer. Placer dine lys, og anbringe det på væggen ved at skrue skruer. Kan du have nogen holde sporet, mens du skrue det på plads. Sikre begge stativer, hvor du vil have dem.

• Skru i pærer. Bruge en adapter på stikket, hvis nødvendigt, og Tilslut dit lys.

• Tænd lys i dit soveværelse første ting om morgenen til at modtage lys mens du opstå og få klædt. Tænde lysene i det rum, hvor du tilbringer det meste af din tid i mindst et par timer om dagen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com