Hvad fødevarer indeholder Calcium & Magnesium?

05/11/2010 by admin

Magnesium og kalcium er vigtigt for mange kropsfunktioner, men mange mennesker får ikke nok af enten. For at opnå den korrekte mængde af disse mineraler, du har brug at tilføje flere fødevarer indeholdende dem til din kost.

Interaktioner

Calcium forårsager muskler til kontrakten mens magnesium får dem til at slappe af. Hjertet er en af de muskler, der er hårdest ramt af beløbet af calcium og magnesium i kroppen, og kroppen har brug for begge dele.

Fødevarer, der indeholder Magnesium

Der er mange fødevarer, der kan give din krop den magnesium it-behov, herunder fisk og skaldyr, mørkegrønne grøntsager, grønne bladgrøntsager, nødder, frø, bær, ærter, bønner, tofu, avocadoer, tørrede frugter, datoer, hele korn og mørk chokolade. Figner er særlig høj i magnesium.

Fødevarer, der indeholder Calcium

Mælk og andre mælkeprodukter som yoghurt, lav fedtfattig hytteost og ost, er de fødevarer, der er bedst kendt for indeholdende calcium. Andre omfatter majroer, collard greens, tang, grønkål, broccoli, tofu, bælgfrugter, persille, mandler og tørrede figner.

Effekter

Magnesium hjælper knoglerne absorbere calcium og holder calcium fra indtastning celler og arterier i muskler og snærende dem. Calcium og magnesium interagere til balance blodtryk, regulere hjerterytme og lavere LDL kolesterol.

Advarsel

For meget fedt i din kost kan gøre det svært for kroppen at absorbere magnesium. Dette forårsager lav magnesiumniveauer, selv hvis du spiser masser af fødevarer, der indeholder det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com