Hvordan man ansøger om mad frimærker & Medicaid fordele i Florida

09/08/2013 by admin

Hvordan man ansøger om mad frimærker & Medicaid fordele i Florida

Staten Florida tilbyder mad frimærker og Medicaid til kvalificerende lav indkomst enkeltpersoner. Lav indkomst enkeltpersoner og familier kan kvalificere sig til mad frimærker. Medicaid har strengere retningslinjer, der kræver enkeltpersoner at opfylde indkomst krav og være ældre, handicappede, en gravid kvinde eller et barn.

Instruktioner

• Udnytte værktøjet pre-screening på Floridas adgang Florida hjemmeside. Du vil blive stillet spørgsmål om din opholdstilladelse, husstandens størrelse, samlede indkomst og hvorvidt du har et handicap og aktiver. Hvis du er fast besluttet på at være berettiget, fortsætte til trin 2.

• Udfylde og indsende en Medicaid ansøgning online på Floridas adgang Florida hjemmeside. Du vil blive bedt om spørgsmål vedrørende dine kilder til indkomst og ressourcer og vil savn fulde navn, fødselsdato og socialsikring nummer for hver husstandsmedlem. Kontrollere fødevarebistand og lægehjælp til alle medlemmer af husstanden, der kræver mad frimærker eller Medicaid.

• Indsamle dokumentation skal indgives direkte til din lokale eller statslige Medicaid office. Jer vil savn en stat-føderalt-, eller militær-udstedt foto-id-kort, sygesikringsbevis, fødselsattest, bevis for indkomst og ressourcer-- og hvis ansøger om Medicaid på basis af handicap, en liste over de navne, adresser og telefonnumre for alle medicinske udbydere. Du vil modtage et svar på din mad stempel ansøgning inden for 30 dage og Medicaid inden for 90 dage. Hvis du nægtes fordele, gå videre til trin 4.

• Skrive en klage brev senest 10 dage efter modtagelsen af meddelelsen for fornægtelse og indsende dette brev til din lokale Medicaid kontor eller den adresse på brevet selv. Denne appel brev bør anføre dit fulde navn, personnummer og fødselsdato og giver en liste af hvilke programmer du er tiltalende, samt årsagerne til tiltalende benægtelse. Indsende dokumentation din appel, som yderligere lægejournaler hvis nægtet på grundlag af ikke at blive fundet til at være deaktiveret. Du kan have til at deltage i en høring med en forvaltningsret dommer som en del af retsmødet appelprocedure. Under denne høring, du vil blive bedt om at afgive en erklæring om dine grunde til nægtelse og bliver nødt til at præsentere en sag med en begrundelse, hvorfor du føler, at du ikke bør have været nægtet fordele.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com