Hvordan til at rense kolon før en koloskopi

08/13/2013 by admin

Hvordan til at rense kolon før en koloskopi

For at en læge for at få et klart billede af din kolon, skal det være renset ud. Dette er gjort et par forskellige måder. Din læge vil gennemgå alle de mulige metoder med dig så sammen kan du vælge den, der er bedst. Uanset hvilken metode du bruger, skal du sørge for du fortsætte med det, indtil din tarm er klar. Først derefter vil du være grundigt forberedt til en koloskopi.

Instruktioner

• Begynde en flydende kost en dag før eksamen. Nogle læger kan anbefale tre dage, hvis de ikke kræver, at du tager noget medicin, der forårsager du til at udvise alle din afføring. Væsker kan være kylling bouillon, kaffe, te, vand, Jell-O og Gatorade.

• Tage et afføringsmiddel for et par dage før prøven. De fleste afføringsmidler er blandet i et glas vand og komme i form af pulver. Afhængigt af afføringsmiddel, kan de tage et par dage til at begynde at arbejde. Du skal tage dette i betragtning, så du ved hvor mange dage forud for tid til at starte.

• Brug et lavement. Lavements kan gøres derhjemme, og de sælger kits direkte i håndkøb. En løsning er klemt op i anus og kort tid derefter afføring er bortvist. Nogle gange kan det tage mere end et lavement at gøre arbejdet.

• Få Golytely pulver fra apoteket. Lægen bliver nødt til at ordinere det. Dette er receptpligtig styrke og vil arbejde meget hurtigere end andre metoder. Det skal kun gøres dagen før prøven. Sørg for, du har ingen andre planer, før du begynder dette, fordi det vil holde dig på toilettet.

• Kombinere Phospho-soda med noget vand og drikke. Phospho-sodavand kan købes i håndkøb og undertiden skal kombineres med et lavement. Din læge vil fortælle dig hvor meget for at tage som det bestemmes af din vægt.

Tips & advarsler

  • Sørg for at drikke en masse vand. Din krop kan gå meget længere uden mad, end det kan uden vand.
  • Spis ikke før prøven eller du vil bare fylde din kolon tilbage op igen. Kun vælge én metode fra listen ovenfor. Ikke kombinere nogen af disse metoder, medmindre din læge fortæller dig at.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com