Hvornår opstår tidlige tegn på graviditet?

08/24/2013 by admin

Når du håber at blive gravid, kan den 2-ugers ventetid til at tage en graviditetstest synes uendelig. Fordi kroppen begynder at gå gennem hormonelle ændringer næsten umiddelbart efter undfangelsen, der er nogle tegn, som opstår tidligt på der kan indikere en eventuel graviditet. Manglen på disse tegn betyder ikke ikke du er gravid; de er, men symptomer, der forekommer i nogle kvinder før en positiv graviditet test.

Implantation

En af de første tidlige tegn på graviditet er implantation blødning. Mellem cirka dag 10 og 14, fosteret implantater i livmoderen, som undertiden får en lille mængde af pletblødning.

Kvalme

Efter undfangelsen producerer kroppen progesteron, som er ansvarlig for kvalme. Du kan begynde at opleve kvalme som en graviditet tegn så tidligt som de første 2 uger efter undfangelsen.

Olfaktoriske ændringer

Din lugtesans kan blive meget følsomme, selvom årsagen hertil ikke kendes. Yndlings dufte, såsom fødevarer eller parfume, kan bare slå din mave så tidligt som de første par dage efter undfangelsen.

Halsbrand

Halsbrand er en fælles tidligt tegn på graviditet, der kan opstå inden for de første 2 uger efter undfangelsen. Hormon niveauerne stige, afslappende fordøjelseskanalen og forårsage syre tilbage i spiserøret.

Brystet ændringer

Hævede og ømme bryster opstå ofte så tidligt som den første uge af graviditeten. Dette er forårsaget af stigende hormonniveauer.

Træthed

Træthed er et tidligt tegn på graviditet, der ofte opstår i de første 2 uger efter undfangelsen. Progesteron---der er produceret af kroppen i store mængder under graviditeten---gør du føler dig søvnig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com