Forsikring planer for lavtlønnede arbejdere

07/09/2013 by admin

Passende sundhedspleje dækning er en stor bekymring blandt amerikanske borgere, især dem, der kæmper for at få enderne mødes. Undertiden er omkostningerne ved traditionelle sygesikring politikker mere end trængende familier har råd til og desværre, mange amerikanske borgere gå uden lægehjælp, de behøver for at holde deres familier sund. Den gode nyhed er, at hvis du opfylder visse støtteberettigelse retningslinjer, du kan drage fordel forsikring planer for lavtlønnede arbejdstagere.

Mini Medicinsk forsikring

MedHealthInsurance hjemmeside giver forsikring citater fra nogle af de store forsikringsselskaber og tyder på, at lavtlønnede arbejdstagere bede en forsikringsmægler om billigere "mini medicinsk" forsikring planer. Afhængig af din indkomst og familiemæssige husstandens størrelse, hvis du bliver betragtet som en lav indkomst arbejder, kan du være berettiget til denne type af dækning og betale langt mindre end for traditionelle HMO og PPO planer. I 2011 siger MedHealthInsurance, at mini medicinsk planer kan starte så lavt som $50 per måned. Sådan planer omfatte et forudbestemt antal lægens kontor besøg pr. år, skal du vælge receptpligtig medicin, indlæggelse fordele og en begrænset mængde af utilsigtet skade forsikring.

Health Savings Accounts

"Health Savings Accounts" (HSAs) er et billigt alternativ til HMOs og offentlige posttjenester, der opererer sammen med høj selvrisiko sundhed planer (HDHPs). Sådanne planer er ofte omtales som "katastrofale health insurance", fordi de fleste luftfartsselskaber af planen er ansvarlig for at betale eventuelle medicinske udgifter, der overstiger din fradragsberettigede, nogle gange op til $2 millioner. Selvrisikoen for HSA/HDHPs er væsentligt højere end HMOs og offentlige posttjenester, men de månedlige præmier er betydeligt lavere, gøre dem mere overkommelige--i teorien--til lavtlønnede arbejdere. Den store besparelser for kvalificeret HSA modtagere er fundet i forebyggende pleje, som du kan drage fordel af store rabatter på medicinske udgifter ved at foretage skattefri hævninger fra din konto til at betale for forskellige behandlinger såsom kontor besøg og receptpligtig medicin.

Children's Health Insurance Program

Children's Health Insurance Program (CHIP) giver børn af husholdninger med lav indkomst med lave omkostninger – og undertiden gratis – sundhedspleje dækning. CHIP er tilgængelige landsdækkende og alle lavindkomstlande børn under en alder af 19 kan være berettiget at kvalificere. Selvom indkomst retningslinjerne varierer efter stat, i 2011 er den typiske maksimale indtægt for en berettiget familie på fire $44,100 årligt. Typer af fordele og præmier varierer også af staten, men kvalificerende børn i enhver stat, der er forsynet med dækning for rutinemæssig check-ups, tandlægeydelser, x-stråler, lab tjenester, vaccinationer og hospitalsindlæggelser. Du kan ansøge om CHIP fordele ved at kalde den nationale varm linje at være tilsluttet en repræsentant for din tilstand, anvende via e-mail eller online.

Medicaid

I 2011, den nationale sundhed Reform lov at alle med en indkomst, der er under 133% af den føderale fattigdomsgrænse er berettiget til Medicaid, uanset deres alder. Lavtlønnede arbejdstagere, der er berettiget til Medicaid får tilsvarende fordele som borgere over alder 65, der altid har været berettiget. Typisk, Medicaid dækker udgifter af lægens kontor besøg, forebyggende tandpleje, skadestuebesøg og grundlæggende vision pleje. Visse restriktioner kan anvendes til Medicaid modtagere over 21 år. Men de fleste procedurer dækkes til børn og gravide kvinder i alle aldre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com