Hvordan man bruger en TENS enhed på side

06/26/2013 by admin

Transkutan elektrisk Nerve Stimulation eller TIERE, er en non-invasiv behandling for smertelindring. Ifølge "Arthritis pleje," det hjælper med at blokere eller mindske smerter meddelelser ved at indføre elektrisk stimulation af nerverne i og omkring webstedet smerte. Interferens med smerte signal til hjernen giver kroppen relief, giver tid til endorfiner frigives og for muskler til at slappe af. TENS enheder er let tilgængelige for brug i hjemmet, og kan være effektiv i gigtlidelser, muskelproblemer og carpal tunnel syndrom.

Instruktioner

• Hæld lidt rensevæske på et stykke vat og Rens området på din hånd, der er smertefuldt. Dette vil fjerne snavs og olie fra huden, der kan forstyrre den elektrode signal. Sørg for at du rense en område store nok til at rumme begge elektroder.

• Anvend en ært mængden af vandbaseret gel og pels tyndt på undersiden af den første elektrode pad. Dette hjælper med at holde puden i kontakt med huden og giver en bedre elektrisk forbindelse. Puden fastgøres til den ene side af den smertefulde område med stikning tape eller gips. Gentag dette trin for den anden pad, vedlægge elektrode til anden siden af det smertefulde område. På denne måde fange du så mange smerter-fremsendende nerver som muligt.

• Kontroller, at TEN maskinen er slukket. Knytte én ledning til krog på toppen af den første elektrode pad--nogle puder kan have den ledning, der allerede er knyttet. Tilslut anden enden af ledningen i stikket for elektrode, en på TEN enhed. Gentag dette trin for den anden elektrode, tilslutte den anden ledning ind i stikket til elektrode to på TEN enhed.

• Tænd maskinen. Øge skiven gradvist, indtil du føler en prikkende fornemmelse. Hvis den snurren føles smertefuldt, skal du dreje knappen, indtil du har en behagelig fornemmelse i huden. Bruge enheden for den tid, din læge rådgiver.

• Skift fra TENS maskine. Frakoble ledningerne fra enheden og fjerne elektrode puder. Vaske enhver gel fra din hånd. Ren enhver gel rester fra elektrode puder med et stykke vat og vand; tør puder og pakke dem væk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com