Lægemidler, der er god til Acid fordøjelsesbesvær

04/16/2013 by admin

Syre reflukssygdom eller syre fordøjelsesbesvær, er forårsaget når de sure indhold af maven flux i spiserøret. Dette kan føre til halsbrand og en følelse af trykken eller brændende i halsen. I forbindelse med en ændring i spisevaner, kan flere medikamenter hjælpe behandle syre refluks.

Antacida

Antacida er en billig og bredt tilgængelige behandling af syre fordøjelsesbesvær. Disse stoffer indeholder forbindelser, der neutraliserer syren i mavesækken. Når den maveindhold har en mere neutral pH, irritere refluks ikke spiserøret så meget. Antacida er sikkert nok skal tages lejlighedsvis, men ingredienserne i disse stoffer (fx aluminium, magnesium) gør det vigtigt at finde en anden langsigtet løsning for kronisk syre fordøjelsesbesvær.

Histamin 2 blokkere

Histamin 2 blokkere også fås uden recept og er effektiv til behandling af syre refluks. Disse stoffer virker ved at reducere mængden af syre din mave producerer. Mindre syre i maven betyder mindre syre til refluks og færre symptomer på syre fordøjelsesbesvær. Lejlighedsvis, kan tolerancer for histamin 2 blokkere bygge og gøre disse medicin mindre effektive med tiden.

Protonpumpehæmmere

Protonpumpehæmmere er tilgængelig ved recept, så de kræver et besøg hos din læge. Disse lægemidler virker meget som histamin 2 blokkere, de reducerer mængden af syre udskilles af maven, men de er stærkere og har mindre potentiale for at opbygge en tolerance. Protonpumpehæmmere er effektiv til at reducere syre sekretion, men nogle gange tage op til fem dage til at begynde at arbejde.

Belægning medicin

Belægning narkotika kan bruges af en person at have en alvorlig anfald af syre fordøjelsesbesvær og er tilgængelige ved recept. Disse stoffer skaber en belægning i mave og spiserør, reducere risikoen for, at syre vil skulle irritere disse væv. Belægning narkotika skal træffes ofte og på tom mave, så de ikke skal ses som en langsigtet løsning til behandling af syre fordøjelsesbesvær.

Promotility medicin

Promotility eller Prokinetisk stoffer er receptpligtig medicin, at fremskynde processen med mave tømning. Mange gange, er syre fordøjelsesbesvær forårsaget af indholdet af maven presser opad mod og tvinges ud af lukkemusklen mellem spiserør og mavesækken. Hvis maven tømmes hurtigt, reduceres chancen for denne proces opstår.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com