Forskel mellem varme & kolde isoleret drikkevarer containere

09/18/2016 by admin

Forskel mellem varme & kolde isoleret drikkevarer containere

Når vintervejret, rejser mennesker til forskellige steder med thermoses fuld af varm chokolade, kaffe eller te til at holde dem varme. Om sommeren har de samme thermoses evne til at holde iste, Iskaffe eller vand koldt. Der er ingen forskel mellem typerne af drikkevarer containere holder varme eller kolde drikke ved bestemte temperaturer, men snarere det er kilden til den varme, der gør forskellen.

Funktion

En termisk isolering drikke container virker ved at holde uanset væske er inde i containeren bliver den samme temperatur som luften udenfor. En isolering barriere er dannet for at forhindre, at temperaturen i luften udenfor overførsel i beholderen og hvad drik det holder. En isoleret drikke container fungerer meget på samme måde som tøj, der holder kroppen varm eller isolering, der holder kølig luft i et hus i sommermånederne.

Betydning

Folk bruger varmeisolering beholdere, hvor der er en drastisk forskel mellem drikkevare og udendørstemperaturen. Dette er sandt om drikken er varmt, og luften er kold, eller vice versa. Derfor er der ingen forskel mellem en container, der holder en varm drik varm eller en kold drink koldt. Samme beholder kan bruges til begge situationer. Nøglen er at holde varmen fra overførsel fra ét sted til et andet, det være sig ind i eller ud af beholderen.

Funktioner

En isoleret container virker ved at forhindre overførsel af varmeenergi fra ét objekt til et andet. Det reducerer mængden af effekter varmeledning, konvektion og stråling, som de måde metal overførsler varme vand når det er på et komfur. En Termokande ville ikke være lavet af metal, der anses for en dirigent, fordi det er sammensat af atomer, som er pakket tæt sammen, hvilket gør det tætte og i stand til at overføre varmen mere let. En Termokande, lavet af mindre tætte isoleret materiale for at forhindre overførsel af varme gør det muligt at holde en drik ved en bestemt temperatur for en længere periode, uanset om det er varmt eller koldt.

Effekter

Varmen overføres fra ét objekt til et andet, fordi der er en forskel i temperatur. Det betyder, at på en varm dag, varme vil gå fra luften udenfor ind i en beholder, der er i besiddelse af en kold væske. Dette er tilsyneladende, når en vandflaske er tilbage i en varm bil hele dagen og vandet er i sidste ende den samme temperatur som luften inde i bilen. På samme måde, på en kold dag, en varm drik vil køle ned indtil det er samme temperatur som den omgivende luft. En isoleret drikke container skelner ikke mellem et varmt eller koldt drik. Det forhindrer bare det i at blive den samme temperatur som luften udenfor beholderen.

Videnskab

En isoleret container begrænser overførslen af varme fra indefra og ud og udefra-i baseret på r-værdi på det materiale den er lavet af, som er mængden varmeenergi pr. området materiale pr. forskellen i temperatur. Det virker begge veje, holde varme drikke varme og kolde drikkevarer kolde.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com