Anvendelser af Thymol

04/15/2013 by admin

Thymol uddrag af timian-planten blev brugt tusindvis af år siden af de gamle egyptere som en forberedelse til at bevare mumier. Denne ekstrakt af timian har nu vist sig at udslette svampe og bakterier. Præsten og farmaceut Caspar Neumann opdagede den krystallinske thymol i 1719. Det blev syntetiseret i sin rene form nogle 134 år senere af kemiker M. Lallemand. Disse dage, thymol bruges til en række formål, herunder kontrol af parasitter og forebyggelse af skimmelsvamp.

Bruge Thymol som en antiseptisk

Thymol, som regel kombineret med glycerin og alkohol, der bruges til at gøre en mundskyl. Selvom thymol er meget bitter, er det normalt så fortyndet, at det køler og desinficerer mund mens kun en mild smag af timian. Det har vist sig at være effektiv til at reducere plak dannelse, caries og tandkødsbetændelse. Du kan gøre din egen mundskyl af give 1 kop af alkohol med 2 tbsp. pulveriseret salvie, tilføjer 1 kop destilleret vand og 2 tsk citron saft, så belaste indtil klar.

Til brug som en antiseptisk til sterilisering af overflader og topikal applikation, skal du en olie løsning af 1:1, 000.

Brug Thymol som en slimløsende og hoste medicin

Denne ekstrakt af timian, kendt for sine slimløsende egenskaber og antispasmodic evner, er en favorit for naturlægemidler hoste medicin. En damp inhalator med et par dråber af timian olie er en effektiv måde at behandle sinus infektioner, bronkial lidelser og lindre hals smerter. Denne behandling kan gentages fire gange dagligt indtil symptomer er lettet. Thymol er kendt for at have slimløsende og hoste suppressant ejendomme og kan findes i en række hoste medicin. I hele Europa, har en te fremstillet af timian været brugt i århundreder til at behandle kighoste.

Bruge Thymol til behandling af søm svamp infektion

Fordi thymol har naturlige antibakterielle egenskaber, har det vist sig for at være effektiv til behandling af gær og bakterielle infektioner af finger- og toenail. Du behøver ikke at gå til besværet med at gøre forberedelsen dig selv som det er i øjeblikket tilgængelig som en blanding af 4 procent thymol i alkohol kendt som Amoress Thymola. Det anbefalede program er to gange dagligt til inficerede negle indtil neglen vokser ud.

Kontraindikationer

Timian og dens partiallicenser bør ikke anvendes af gravide eller ammende kvinder på grund af sin indsats som en livmoder stimulerende. Ej heller skal det bruges i højere end de anbefalede doser eller i længere perioder af tid, da det kan forårsage irritation af fordøjelsessystemet, svimmelhed, hovedpine og koma. Undgå at bruge timian og dens partiallicenser, hvis du lider af epilepsi, epileptiske anfald eller hjerteproblemer. Undgå også at bruge, hvis du er allergisk over for andre urter af mynte familien som mynte, pebermynte, basilikum, merian og salvie.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com