Mangosteen frugt fordele

12/04/2012 by admin

Mangosteen er en frugt findes i Sydøstasien. Det er ikke almindeligt kendt i Amerika på grund af importrestriktioner, men i de seneste år har det vundet popularitet på grund af påståede sundhedsfordele. Mens det er anerkendt som en delikatesse, er at sundhedsanprisninger ikke sandt.

Fakta

Den lilla mangosteen (Garcinia mangostana) er en sød smag frugt. Det menes at være opstået i Sunda øer i Indonesien. Det kun vokser i tropiske lande; temperaturer under 40 Fahrenheit vil resultere i plantens død. Mangostaner er anerkendt af deres dyb lilla skorpe og hvide, kødfulde indvendigt. Den spiselige hvid frugt er segmenteret i kiler eller arils, som indeholder hårde frø inden for. Mangostaner har været værdsat for deres delikate søde smag i århundreder. Frugten blev forbudt fra importeres i USA indtil 2007 af frygt for den asiatiske frugtflue, hvilket ville true amerikanske afgrøder.

Sammensætning

Mangostaner er høj i jern samt kulhydrater og fibre. De er lavt indhold af vitaminer og mineraler. I mangosteen mikronæringsstoffer indhold er lav samlet, falder 5 procent under deres kosten referenceindtag.

Xanthones

Mangostaner er pakket med xanthones, en kraftfuld antioxidant. Der er 200 identificerede naturlige xanthones, og lilla mangosteen indeholder 40 af dem, mere end nogen anden frugt, man kender. Fleste af xanthones findes inden for spiselige sølvhinderne eller skorpe af frugt, snarere end den hvide aril eller kød. Xanthones er planten phenoler eller kemikalier, fundet i kun et par tropiske planter. Forskning har fundet, at xanthones kan støtte i at øge kroppens immunsystem. De er ofte omtales som super antioxidanter.

Forebyggelse af kræft

De xanthones findes i mangostaner er ifølge kliniske undersøgelser udført af Brunswick laboratorier, nyttige for at forebygge kræft. Men xanthone forskning er stadig i sin vorden og den amerikanske regering har ikke bakket op om nogen af disse krav. Mens de få undersøgelser, der er blevet udført bevise lovende, er der ingen certificerbart oplysninger om, hvorvidt forbrugende mangostaner har nogen effekt til at forebygge kræft.

Andre fordele

Påståede fordele af forbrugende mangostaner omfatter støtte immunsystemet, støtte tarm sundhed, neutralisere frie radikaler, og forebyggelse af gummi sygdom, nyresten, grå stær og endda svimmelhed. Ifølge gamle asiatiske medicinske traditioner og videnskabelige undersøgelser, kan mangostaner hjælpe med at opretholde en sundere, friskere udseende teint når appliceres på huden. Der er beviser for, at frugten kan også være nyttig i vægt tab og appetit kontrol. Disse fordele er ikke blevet tilfredsstillende bevist i en klinisk indstilling og forskning er endnu ikke afsluttet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com