Hvordan man kan leve med lungekræft

12/15/2012 by admin

Hvordan man kan leve med lungekræft

Unormal cellevækst, der er centreret om eller i lungerne kan blive lungekræft. Bliver diagnosticeret med lungekræft kan være ødelæggende for både patienten og hans eller hendes familie. Dog er en diagnose af kræft ikke nødvendigvis en dødsdom. Der er flere behandlingsmuligheder til rådighed og en rigdom af ressourcer både online og offline designet til at lære dig hvordan man kan leve med lungekræft.

Instruktioner

• Få fakta om lungekræft. National Cancer Institute anslår næsten 180.000 nye tilfælde af lungekræft vil diagnosticeres hvert år. Fleste af disse tilfælde er direkte relateret til rygning.

• Lære om din behandlingsmuligheder. Afhængigt af den type og stadium af din lungekræft, du kan finde kemoterapi, stråling, kirurgi, fotodynamisk eller laser lys terapi kan være gavnligt i behandling af din kræft og hjælpe dig med at leve længere.

• Overveje at deltage i et klinisk forsøg. Du kan muligvis tage del i mere eksperimentelle behandlinger, der kan være i stand til at behandle din kræft eller forbedre din livskvalitet. Du kan bede din læge om flere detaljer på åben kliniske, eller du kan søge efter dem selv på National Cancer Institute-websted (Se ressourcer, nedenfor).

• Finde ud af hvordan man skal håndtere åndenød. Dette er en af de største bivirkninger af lungekræft og lære at kontrollere det kan forbedre din livskvalitet. Gør en indsats for at inhalere langsomt gennem næsen og derefter udånder langsomt gennem munden kan gøre en forskel.

Tips & advarsler

  • Du har ret til at modtage screening og liv stabiliserende tjenester i nødstilfælde, uden forudgående tilladelse fra hospitalet eller dit forsikringsselskab.
  • Når diagnosticeret med lungekræft er det almindeligt at opleve en bred vifte af følelser. Du kan endda føle vrede og vrede mod kære for at være sund. Dette er en normal reaktion. Ikke desto mindre kan det hjælpe for at drage fordel af lokale støttegrupper.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com