Hvordan at finde ud af om du har hvede Intolerance

12/10/2012 by admin

Hvordan at finde ud af om du har hvede Intolerance

Hvede intolerance er forårsaget af kroppens evne til at fordøje gluten, hvilket resulterer i næringsstof malabsorption og mangler. Dette er ikke at forveksle med hvede allergier, som forårsager sådanne symptomer som nældefeber, hvæsen og abdominal kramper på grund af den immun ordning overproduktion af antistoffer til at beskytte kroppen. Personer, der tror, de kan blive påvirket af hvede intolerance kan holde en fødevare dagbog, gå på en hvede-fri kost, læse fødevareetiketter og opnå en priktest.

Instruktioner

• Køb en notesbog til brug som en fødevare dagbog. Optage den fødevare, spist, hvor meget af det og tidspunktet på dagen det blev forbrugt. Gør opmærksom på symptomer, såsom nældefeber, kvalme, svimmelhed eller rindende øjne, oplevede efter at have spist. Dagbogen kan blive præsenteret for en praktiserende læge eller en allergolog for yderligere diagnosticering.

• Holde sig væk fra hvede produkter ved at gå på en hvede-fri kost. Erstatte hvede for rug, ris og havre. Stikning til kosten kan løse hvede intolerance symptomer.

• Gør det til en vane ud af læse fødevareetiketter på købmand. Følgende bør undgås: korn ekstrakt, mel, højt proteinindhold mel, spelt, gluten, hvedeklid, hvedekim, mad stivelse, naturlige smagsstoffer og hele eller beriget hele mel.

• Planlægge en aftale at mødes med en sundhedsperson til en priktest. Lægen placerer et slipværktøj hvede protein på armen. Lægen bruger en lancet til at ridse i midten af denne droplet og overholder det for en reaktion. Hvis området droplet udvikler en rød, rejst bump, derefter er hvede intolerance indlysende. Behandling af lægen vil følge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com