Hvad der forårsager lavt blodsukker aflæsninger?

09/17/2016 by admin

Hvad der forårsager lavt blodsukker aflæsninger?

Hypoglykæmi er en mangel på glucose eller blodsukker i blodet. Glukose bruges af kroppen som en energikilde, og når blodsukkeret falder, bugspytkirtlen signaler leveren til at frigive lagret, overskydende glukose for at øge blodsukkeret. Udbrud af lavt blodsukker, og hvad er meningen for at være en automatisk regulerende reaktion på denne mangel, kan blive forringet af diabetes; ikke-diabetikere betingelser af leveren, bugspytkirtlen, adrenal eller hypofyse; eller indtagelse af for meget alkohol.

Diabetes-relaterede årsager

Mennesker med diabetes tage insulin, en i bugspytkirtlen hormon, at sænke faretruende højt blod sukker niveauer og holde dem reguleret. Hvis mængden af insulin sprøjtes ind i blodbanen er for høj, i forhold til mængden af glukose i diabetikere blodbanen, kan blodsukker falde til under normale, sunde niveauer.

Et andet problem for diabetikere med hensyn til lavt blodsukker er ikke at spise nok mad til at producere en tilstrækkelig grad af glucose efter at tage diabetes medicin. Bruger for meget glukose gennem anstrengende motion, efter at tage diabetes medicin, kan også forårsage lavt blodsukker aflæsninger.

Ikke-diabetikere sygdomme og lidelser

De længere perioder af sult, der sker for dem, der lider af anorexia nervosa kan resultere i kroppens evne til at producere tilstrækkelig blodsukker. Svær hepatitis, en sygdom, der forårsager betændelse i leveren, kan også forårsage blodsukkeret til at falde under sund niveauer.

Tumorer kan også forårsage lavt blodsukker, i kontrasterende måder. Tumorer, der bliver for stort kan bruge for meget af glukose i blodet, eller - i tilfælde af en sjælden pancreas tumor kendt som insulinom--en tumor kan medføre en overproduktion af insulin, der får blodsukkeret til at falde.

Andre potentielle ikke-diabetikere sygdomme, som kan medføre lavt blodsukker er lidelser af adrenal eller hypofysen, som kan skabe en mangel på hormonerne, der nødvendige for at kontrollere og vedligeholde glucose produktion.

Mad og alkohol relaterede årsager

Midlertidig dråber i blodsukker kan opstå efter overdreven indtagelse af alkohol, især når de drikke har fundet sted på tom mave. I denne situation forhindrer den alkohol, der er til stede i blodbanen leveren fra frigiver nødvendige niveauer af glukose i blodet.

Mennesker, der hurtigt i perioder, enten af religiøse eller sundhedsmæssige årsager, kan opleve midlertidige blodsukker niveau reduktioner på grund af manglende ernæring. Den modsatte situation er tilfældet for dem med reaktiv eller postprandial hypoglykæmi, i hvilke spise forårsager enkelt til at producere et overskud af insulin reaktion på indtagelse af mad.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com