Interview spørgsmål for et stof & alkohol rådgiver

12/25/2012 by admin

Stof-og alkoholmisbrug påvirker mennesker fra alle forskellige baggrunde. Afhængighed kan være en sky over en personer ellers solrige liv. Ifølge Mayo Clinic, i 1999 over brugt 19,5 millioner mennesker over 12 år ulovlige stoffer i USA. Stof- og alkoholmisbrug rådgivere arbejder med og for deres patienter til at hjælpe helbrede fysiske og følelsesmæssige sår. Rådgivere skal kende de rigtige spørgsmål at stille at indsamle vigtige oplysninger, som vil være afgørende for den diagnostiske og recovery proces.

Afhængighed

Starte interviewet med at spørge din patient til at liste hvilke stoffer de har eller i øjeblikket misbrug. Dette spørgsmål vil hjælpe dig med at forstå, hvor farlig afhængighed kan være i den kort - eller langfristede fremtidige. Vide, hvilken type behandling for at give afhænger at vide, hvor fysisk skadelige afhængighed kan være. Nogle narkotika afhængighed kræver øjeblikkelig in-patient afgiftning. Mens andre former for afhængighed kan bekæmpes gennem en mindre alvorlig Ambulant program. For eksempel kræver heroin eller methamfetamin afhængighed øjeblikkelig in-patient pleje. Disse lægemidler kunne dræbe en bruger under enhver brug, og brugeren er konstant risiko for en overdosis.

Omfang af stofmisbrug

Spørg din patient hvad omfanget af misbrug eller afhængighed er. Hvor mange gange er de bruger narkotika eller alkohol? Svaret på dette spørgsmål, vil hvis sandfærdig, give dig indsigt på alvoren af deres problem. Endnu en gang vil dette tillade dig som en rådgiver til at udvikle de rette rehabiliteringsprogram. For eksempel, bør en patient, der misbruger alkohol hver dag i ugen anbefales for in-patient rehabilitering. Omfanget af deres stofmisbrug er ekstremt usundt, og kun komplet afgiftning kan løse problemet.

Årsagerne til misbrug

Spørg din patient, hvorfor de føler behov for at misbruge narkotika. Dette spørgsmål vil give dig en idé om spørgsmålene bag stofmisbrug. Ved at kende årsagerne til misbrug kan du begynde at forsøge at rette op på problemer de underliggende brændstofpåfyldning afhængighed og misbrug. Forståelse årsagsfaktorer for misbrug giver rådgiver til at vælge en bestemt therapy metode eller et bestemt område af følelsesmæssige traumer til at forsøge at lindre. Når en casual faktor bestemmes bør rådgiver forsøge at helbrede følelse eller situation. Forældrenes problemer kan afhjælpes gennem familieterapi. Problemer i parforholdet kan afhjælpes gennem parterapi.

Erkendelse af et Problem

Patienter vil nogle gange blive trodsig Hvornår står over for kritik af deres narkotika eller alkohol brug. Benægtelse og vrede er fælles følelser stof- og alkoholmisbrug brugere udviser, når konfronteret med stofmisbrugere. "Fred sundhed" beskæftiger en teknik kendt som C.A.G.E til at hjælpe brugerne se deres problemer for sig selv. C.A.G.E strategien består af stille patienter fire spørgsmål (Se ord med store bogstaver). Har du nogensinde følt du skal skære ned på dit drikke/stof misbrug? Kan du få irriteret på kritik af dine drikke/stofmisbrug? Har du nogensinde føler skyldig om dine drikke eller narkotika-misbrug? Har du nogensinde bruge alkohol eller narkotika tidligt om morgenen som en øjenåbner, eller til at få dig gennem dagen? Disse spørgsmål vil hjælpe patienterne forstår deres egne problemer, og gøre det selv, uden at blive kritiseret for deres problemer. C.A.G.E kan være en stor strategi for narkotika- og alkoholproblemer rådgivere.

Formål

Målet med stof- og alkoholmisbrug rådgivere bør være at helbrede deres patienten om deres trængsel og afhængighed. Dette er imidlertid ikke en simpel proces. Narkotikamisbrug er ikke helbredes i dage eller uger, de er helbredt over et helt livsforløb. Hvis en patient relapses to uger efter afgiftning, var behandlingen ikke vellykket. National Institute on Drug Abuse fastslår, at behandling af afhængighed skal hjælpe de enkelte standse brugen af narkotika, opretholde en Stoffri livsstil og opnå produktiv funktion i familien, på arbejdspladsen og i samfundet. Denne redegørelse opsummerer præcist det overordnede mål om stofmisbrugere og behandling, og dermed målet om narkotika og alkohol rådgivere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com