Holistisk migræne kur

11/26/2012 by admin

Migræne invaliderende hovedpine, som ofte omfatter kvalme og synsforstyrrelser. Ingen kur aktuelt findes ikke men mange effektiv naturlige behandlinger er tilgængelige til at administrere episoder og forhindre, at nye opstår. Consulting med en sundhedsfaglig person vidende i alternativ medicin kan hjælpe dig med at afgøre en behandlingsregime til at holde betingelse under kontrol.

Kiropraktik pleje

En gennemgang af undersøgelser offentliggjort i en 2001 "Journal af manipulerende og fysiologiske Therapeutics" erklærede, at spinal manipulation kan være til gavn for nogle mennesker, der lider af migræne. En undersøgelse fandt en 90 procent reduktion i antallet af hovedpine i 22 procent af deltagerne; 49 procent sagde, at de oplevede betydeligt mindre intens hovedpine. En anden undersøgelse testet kiropraktik pleje alene versus Elavil, samt en gruppe modtager begge behandlinger. De observerede at spinal manipulation var så effektiv som medicin men produceret langt færre bivirkninger. Personer, som modtager en kombinationsbehandling har ikke modtaget nogen yderligere fordel.

Akupunktur

Ifølge University of Maryland Medical Center, er akupunktur behandling af migræne blevet undersøgt for mere end 20 år. Resultaterne har været blandede, men mange tyder på det er nyttigt for at mindske hyppigheden, varigheden og intensiteten af angrebene. Ud over den faktiske procedure, kan akupunktører tilbyde rådgivning om sådanne ting som ændringer i livsstil og kost.

Urte-behandlinger

Ifølge flere undersøgelser, kan Hestehov reducere hyppigheden og varigheden af migræneanfald. En undersøgelse i særdeleshed, som blev offentliggjort i en 2004-udgave af "Neurologi" observeret, at 48 procent af mennesker, der tager 75 mg to gange dagligt rapporteret forbedring versus 26 procent der fik placebo. Tag med måltider og må ikke anvendes hvis du er gravid eller ammende.

Feverfew har en lang historie af brug som en behandling for hovedpine. Ifølge den til University of Maryland Medical Center, har det vist sig for at være en nyttig behandling i flere veldesignede studier for at reducere hyppigheden, varigheden og intensiteten af angrebene, samt væsentligt forbedre symptomer som kvalme og opkastning. Bruge 250 mikrogram dagligt, og brug ikke hvis gravide eller ammende.

Ingen videnskabelige undersøgelser findes for disse specifikke urter behandling af migræne, men de har en historie af traditionel anvendelse og er ofte anbefalet af naturlige sundhedspleje praktiserende. Tage som anvist på produktets etikette: Dong quai, Djævelens klo, ingefær, ginkgo biloba og willowbark. Brug ikke willowbark, hvis du er allergisk eller følsom over for aspirin.

Kost

Visse betingelser gøre mennesker følsomme over for visse fødevarer, der ikke måske ellers forårsage et problem. Mennesker, der oplever migræne undgå følgende fødevarer, da de indeholder stoffer, der kan udløse anfald: chokolade, ost, fødevarer, der indeholder MSG, nødder, peanut smør, løg, mejeriprodukter, kød indeholdende nitrat, som bacon, hotdogs, salami og charcuterivarer, og Gæres og syltede fødevarer. Derudover bør fødevarer, der indeholder aminosyren tyramin også undgås. Disse omfatter øl, hårde oste, rødvin, sardiner, surkål, gær, sardiner og syltede sild.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com