Medicinske krav til handicap

12/23/2012 by admin

Medicinske krav til handicap

Social Security tilbyder to typer af handicap dækning, Social Security handicap forsikring (SSDI) og supplerende sikkerhed indkomst (SSI). Begge giver månedlige indkomst for folk, der ikke kan arbejde på grund af en sygdomstilstand eller handicap. Du skal have arbejdet og betalt i Social sikring i fortiden for at kvalificere sig til SSDI. Hvis du ikke har arbejdet eller betalt til Social sikkerhed nok til at kvalificere sig til SSDI, kan du kvalificere sig til SSI, hvis du har begrænset indkomst og ressourcer. Du skal opfylde specifikke medicinske krav for at kvalificere sig til enten form for handicap.

Sværhedsgraden

For at kvalificere sig til Social Security handicap, skal dine symptomer være alvorlige nok, at du ikke kan gøre nogen væsentlig arbejde. Hvis din tilstand forhindrer dig fra at gøre arbejdet du plejede at gøre, men du kan gøre en anden form for arbejde, du ikke vil kvalificere sig til handicap. For eksempel, hvis du har brugt til at arbejde som en skole crossing guard og måtte stå på dine fødder hele dagen og nu du ikke kan stå, du ville ikke berettiget til handicap medmindre der var en eller anden grund du ikke kunne få et andet job, som du kunne gøre mens du sidder.

Prognose

For at kvalificere sig til Social Security handicap, må læger forvente din tilstand til at vare i mindst et år eller at resultere i dødsfald. Social sikring giver ikke nogen kortsigtede invaliditetsydelser.

Tilstand-specifikke retningslinjer

Social Security Administration har specifikke retningslinjer de bruger til at bestemme, om du er deaktiveret af en bestemt tilstand. For eksempel, hvis du har nyresygdom, Social Security Administration ser ud for en serum kreatinin niveau 4 mg pr deciliter eller højere. For kronisk anæmi ser SSA til et hæmatokrit på 30 procent eller derunder og behovet for blodtransfusion mindst en gang hver anden måned. (Se ressourcer for et link til de kriterier, SSA bruger til at bestemme, om en person er deaktiveret af en bestemt betingelse.)


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com