Diabetes forebyggelse hos spædbørn

04/08/2010 by admin

Der er to former for diabetes. Type 1 diabetikere har en immunsystemet, hvor deres krop angriber de celler, der kræves for at oprette insulin. I type 2 diabetes, betaceller producere insulin, men insulin er enten ikke tilstrækkelige nok for din krop eller din krop ikke kan behandle insulin. Genetiske forudsætninger lægge spædbørn på et højere risiko for type 1 diabetes. En usund livsstil og genetiske faktorer bidrager til at udvikle type 2 diabetes. Selv om der er ingen gennemprøvede metoder til at forebygge type 1 diabetes hos spædbørn, giver ny forskning håb for begge typer.

Sund livsstil og Type 2 Diabetes

Da fedme og dårlig kost bidrager til udviklingen af type 2-diabetes, skal børn udøve og spise sundt fra en ung alder. Selv et spædbarn kan ikke udøve på hendes egen og kræver en bestemt kost til at vokse, følge hendes lægens råd for at opretholde en sund balance mellem ernæring og fedtindhold. Når dit barn begynder at gå, tage hende en kort tur rundt om blokken til at udvikle gode vaner. Svømning med dit spædbarn er en anden måde at indføre motion i en tidlig alder, og hjælpe med at forhindre udviklingen af type 2 diabetes. Som dit barn vokser, skal du oprette et sundt hjem miljø, så hun vil lære en livsstil, der kan bidrage til at forebygge type 2 diabetes.

Omega 3 fedtsyrer og Type 1 Diabetes

Ifølge en undersøgelse fra September 2007 i Journal of American Medical Association, kan en link findes mellem omega-3 fedtsyre forbrug og et spædbarn risiko for at udvikle type 1 diabetes. I denne indledende undersøgelse havde kvinder i kystområder, der spiste masser af fisk højt indhold af omega-3 fedtsyrer børn med lavere satser for type 1 diabetes. Nu, videnskabsmænd og læger er begyndt at gennemføre mere omfattende forskning for at se hvis omega-3 fedtsyrer og andre fedtsyrer vil medvirke til at sænke et spædbarn chance for at udvikle diabetes.

I forskning forsøg, lægerne giver unge spædbørn eller tredje trimester mødre piller, der indeholder omega-3 fedtsyrer. Læger vil fortsat iagttage spædbørn at se, om stigningen i omega-3 fedtsyrer bidrager til at afværge type 1 diabetes. De indledende undersøgelser, som startede i 2007 og 2008, forventes at tage fire år at færdiggøre. Da øget forbruget af omega-3 er stadig i forskningsfasen, bør gravide kvinder konsultere deres læge før du tager nogen omega-3 kosttilskud eller øge omega-3 indtag gennem kosten.

TRIGR undersøgelse

TRIGR (forsøg at reducere Diabetes i den genetisk udsatte) studie undersøger rollen som en baby's indtagelse af koens mælkeprotein og udviklingen af type 1 diabetes. TRIGR undersøgelse indebærer forskellige klinikker og centre rundt om i verden, såsom children's Hospital i Pittsburgh. Undersøgelsens TRIGR hypotese theorizes at et barn med en højere risiko for genetiske diabetes har en mindre udviklede immunsystem og ikke kan behandle indførelsen af fremmede proteiner (gennem koens mælk). Forskere involveret med TRIGR undersøgelsen hypotesen, at koens mælk kan skade eller endog ødelægge insulin-producerende celler, hvilket førte til type 1 diabetes.

Under TRIGR testen amme mødre fra hele verden deres børn for de første seks måneder af livet uden supplere modermælk med mælk. Da TRIGR test skærme børn op til 10 år, er resultaterne stadig usikkert. Hvis TRIGR test viser en statistisk nedgang i risikogruppen babyer udviklingen af type 1 diabetes, vil læger få et kritisk værktøj for at minimere udviklingen af type 1 diabetes hos spædbørn. Da dette er et igangværende forsøg, er mødre ikke rådes til at eliminere brugen af komælk i babyer på dette tidspunkt.

Sidst optaget medlem til TRIGR startede undersøgelse i 2007. Endelige resultater af undersøgelsen forventes af 2017.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com