Urtekosttilskud for nervestimulation

04/14/2010 by admin

Helsekosteksperter betragter flere urter som effektive for at stimulere nervesystemet. De efter sigende genoprette og reparere nervesystem degeneration i sygdomme som sclerose, cerebral parese, ALS og polio. Urterne er kalot, havre frø, St. John's Wort, selleri frø, lavendel, kaffebønner, kola møtrik og ephedra. På grund af styrken af disse urter, og de potentielle risici ved hjælp af ephedra fejlagtigt, tillader FDA ikke nogen at markedsføre et produkt, der kombinerer disse urter.

Kalot

Skullcap er en plante i mint familie. Det er brugt i traditionel medicin som en feber neddeler og at reducere "varmen" i sår. Det rydder slim og hjælper med hedeture, samt varmen mærkes i en vred raserianfald. Scullcap er et antibakterielt middel, hæmme staph, strep og andre bakterier. Det bremser gastrointestinale aktivitet ned, sådan som med diarré. Det hjælper med at sænke blodtrykket ved at dilatere blodkar. På grund af dette, kan det sænke risikoen for et hjerteanfald.

Havre frø

Også kendt som "toppe", er dette simpelthen korn af havre efter høst. Moderne herbalists i Europa bruger ofte havre som et nervesystem genoprettende, samt støtte til behandling af helvedesild og genital herpes. Silica i havre bruges som en hud middel, og urtebad præparater indeholder ofte havre som ingrediens.

St. John's Wort

Forholdsregel: Ikke brug St. John's Wort med en recept MAO eller protease hæmmer.

St. John's Wort blev populær i USA efter medierne rapporterede klinisk forskningsdata om, at St. Perikum var en sikker anti-depressivt. Undersøgelserne viste, at St. John's urt tinktur skulle være ganske stærke i for at det kan faktisk behandle depression. Tages som en te eller kapsler, giver St. John's Wort en lille smule af smertelindring, hvilket indirekte får folk til at være i bedre humør. Urten er blevet konstateret at langsom hyppig vandladning og sengevædning, samt behandling af dunkende smerter.

Selleri frø

Grækerne anvendes selleri frø til nervøs uro og mangel på appetit. Det var ikke før det nittende århundrede, at selleri blev brugt som en tabel grøntsag. I dag er selleri frø bruges til en nervøs mave, et diuretikum, og at mindske tarmluft. Det tranquilizing mildt, og hjælper med at lindre gigt smerter. Æteriske olier i selleri frø kan være mildt anti-bakteriel.

Lavendel

Lavendel er en aromatiske flerårig bush kendt for sin karakteristiske violette blomster. Traditionelt var det bruges i parfumer, healing sår, og som et insekt afvisende. I århundreder, blev lavendel rapporteret at være et afrodisiakum. Tysk Kommissionen E anbefalet lavendel til behandling af søvnløshed, og den britiske naturlægemidler farmakopé lister lavendel som en behandling af flatulens, kolik og depressive hovedpine.

Kaffe og kola møtrik

Kaffebønner og kolanødder er både rig på koffein. Kola møtrik plejede at være den vigtigste ingrediens i cola sodavand. Begge bruges som antidepressiva og energi tonika. Tysk E Kommissionen lister kola møtrik som nyttig mod psykisk og fysisk traethed.

Ansvarsfraskrivelse

De ovenstående erklæringer er ikke blevet evalueret eller godkendt af FDA. De er beregnet til uddannelse formål kun, og er ikke beregnet til at helbrede, behandle, helbrede eller støtte i healing af en sygdom eller helbredstilstand. Venligst søge rådgivning hos en betroet sundhedsplejerske inden du forsøger nogen form for selv - sundhedspleje.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com