Ingredienser, der anvendes i hud blegning

12/10/2013 by admin

Ingredienser, der anvendes i hud blegning omfatter både naturlige og menneskeskabte kemikalier. Medicin bruges vil diktere den kombination og mængden af hvidtning ingredienser. Type af kemiske nødvendige afhænger af mængden og typen af tandblegning ønskes. Hvidtning ingredienser kan findes i recepter, over-the-counter salver og kemiske peelinger.

Hydroquinon

Hydroquinon er en syntetisk melanin hæmmer fundet i både receptpligtig og over-the-counter medicin. Det har vist sig for at være meget effektiv i huden kridtning men er giftige i høje doser.

Mequinol

Mequinol eller 4-butylhydroxyanisol (4HA), er kun nyttig i huden kridtning når de anvendes i kombination med retinoid syre. Den fælles mequinol anvendes til behandling af melanogenesis og solar lentigines.

Retinsyre

Retinsyre eller retinoider, forekomme i to former: tretinoin og adapalen, både a-vitamin-derivater. De anvendes i kombination med andre hud whiteners som mequinol.

Niacinamid

Niacinamid er en form for B-3 og er mest succesrige, når det kombineres med retinylestre palmitat. Nogle mennesker oplevede kløe og øget varme og rødme af huden sammen med kvalme, svimmelhed og opkastning.

Kojic syre

Kojic syre er et naturligt forekommende stof fundet i visse japanske svampe. Det bruges til at bremse produktionen af melanin. Det er undertiden kombineret med et binyrebarkhormon at mindske potentielle hudirritation.

Azelainsyre

Azelainsyre er fundet naturligt som en del af en gær, der opstår på huden af mange pattedyr, herunder mennesker. Det er blevet fundet for en vellykket behandling lentigines, rosacea og postinflammatory hyperpigmentering.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com