Hvad gør man hvis blodsukker får for højt med svangerskabsdiabetes

12/11/2013 by admin

Svangerskabsdiabetes er en "midlertidig" form for type 2-diabetes, som nogle kvinder kan udvikle under graviditet. På sin simpleste, svangerskabsuge diabetes er, når en kvinde kroppen bliver meget resistente over for insulin, en naturligt forekommende hormon, der produceres af en persons bugspytkirtlen, som kontrollerer blodsukkeret. Hvis venstre ubehandlet, svangerskabsuge diabetes kan forårsage forhøjet blodsukker i både kvinden og barnet. Dette, til gengæld kan føre til komplikationer før og efter fødslen.

Konsultere din læge.

Det er vigtigt at bemærke, at forslagene i denne artikel ikke er erstatninger for en lægens råd. Det anbefales altid at, inden du forsøger nogen af forslagene nedenfor, du rådføre sig med din personlige læge til at se, om de er rigtige for dig.

Kost

Blodsukker - eller glucose - hovedsagelig er lagret brændstof til kroppen, og insulin er et hormon, der interagerer med glucose til at gøre det anvendeligt af cellerne i vores krop. På grund af dette, langt de mest effektive metoder til behandling af Svangerskabsdiabetes er gennem kontrol af ens kost og motion. Kulhydrater er kroppens primære kilde af glukose, så carb-tælle--at reducere antallet af kulhydrater du indtag på en daglig basis--er en fremragende metode til at hjælpe med at kontrollere blodsukkeret. Dette er ikke til at sige, du bør stoppe med at spise kulhydrater helt, blot kontrollere dit indtag. Din læge kan hjælpe dig med at afgøre præcis hvilke forholdet af carbs om dagen er rigtige for dig. Kulhydrater findes typisk i stivelsesholdige og søde fødevarer, samt mælk og nødder, og vil blive opført på listen over ingredienser på et emballeret produkt.

Motion

Fordi glukose er hovedsagelig brændstof til kroppen, jo mere du arbejder din krop, den mere brændstof du vil brænde. En rask gåtur efter et måltid og andre former for lys motion hele dagen er stærkt anbefales til kontrollerende blod-glucose niveauer, som den ekstra aktivitet vil tvinge din krop til at bruge op flere glukose som det virker. Der er en advarsel, men. Hvis dit blodsukker er over 250, er det tilrådeligt ikke at udføre nogen anstrengende aktiviteter, som på disse niveauer er det sværere for kroppen at behandle blodglucose og kan føre til kvalme og alvorlige træthed.

Insulininjektioner

Ikke for at være taget uden konsultation af læge, kræver nogle tilfælde af svangerskabsdiabetes, at insulin skud til kontrol. Hvis du føler dit blodsukkerniveau er ude af kontrol og de ovenstående forslag er ikke at hjælpe, bedes du konsultere din læge om muligheden for at behøve insulininjektioner.

Glukose test

Som en person med type 1 diabetes er den tilstand, hvor bugspytkirtlen ikke længere producerer insulin, kan jeg ikke understrege hvor vigtigt regelmæssig afprøvning af dit blodsukkerniveau. Det vil give dig et klart billede af hvilke tendenser din blodsukkerniveauet tendens mod og vil tillade dig at tage skridt til at imødegå disse tendenser som nødvendigt. Fire gange om dagen er det anbefalede antal gange, blodsukkeret burde blive testet. Glucose meter kan købes i de fleste apoteker.

Efter graviditeten

Svangerskabsdiabetes, forsvinder som navnet antyder, efter fødslen. Men kvinder, der har eller har haft svangerskabsdiabetes køre en øget risiko for at udvikle type 2 diabetes senere i livet. Det er vigtigt at have regelmæssig checkups med din læge på grund af dette faktum, for at fange debut af type 2 diabetes så tidligt som muligt, hvis det kommer på alle.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com