Afbøjet Septum kirurgi alternativer

03/15/2010 by admin

Afbøjet Septum kirurgi alternativer

En afbøjet septum er en almindelig tilstand, hvor den tynde væg, der adskiller de to luftstrømmen kamre inde i næsen er forskudt mod ene eller den anden side. Tilstanden forårsager ikke mærkbare symptomer i mange mennesker, men nogle støder komplikationer såsom hyppige sinus infektioner, overbelastning, næseblod og åndedrætsbesvær. Kirurgi kan rette afbøjet septum, men denne behandling må ikke være nødvendig. Der er alternativer til kirurgi, der kan arbejde for at håndtere symptomer for nogle patienter.

Dekongestanter

Dekongestanter er almindeligt tilgængelige uden recept og kan kontrollere symptomer på en afbøjet septum nok til at eliminere behovet for kirurgi. Disse medikamenter kommer i pille og spray form. Dekongestanter arbejde ved at reducere mængden af tilstoppet næse, der danner i luftvejene trange af afvigelsen. Når en lidt afbøjet septum forårsager åndedrætsbesvær, kan en decongestant åbne luft passage nok for normal vejrtrækning.

Næsespray dekongestanter bør anvendes med forsigtighed. Der er en chance for at hyppige brugere af næsespray kan udvikle en afhængighed af produktet og opleve værre symptomer helst de ikke har den. Årsagen til denne stigning i trængslen er system, igen stiger når spray levering er stoppet.

Antihistaminer

Antihistaminer er medicin til rådighed i håndkøb og ved recept, der blokerer årsagerne til allergiske reaktioner. Disse medikamenter bruges ofte til at forebygge kløe, vand øjne, nysen og løbende næser. At forhindre en løbende næse er vigtigt at dem med en afbøjet septum, da den slimhinderne kan nemt blokere den smalle nasal passage. Denne tilstopning kan føre til åndedrætsbesvær og øge odds for en sinus infektion.

Mens håndkøb antihistaminer kan arbejde godt, er en recept version af disse stoffer mindre tilbøjelige til at ledsage bivirkninger som døsighed, mundtørhed og sløret syn. Dette er vigtigt for mennesker med en afbøjet septum, der også har brug for at arbejde, gå i skole eller drive en bil eller maskiner, mens de tager medicinen.

Nasal kortison

Kortison er et steroid hormon, der er til stede i nogle næsespray. Nasal kortison sprays levere steroid direkte til slimhinderne og tvinge kroppen til at absorbere minimale mængder af steroid. Selv om læger ikke har kunnet finde ud af, præcis hvorfor, disse typer af steroider reducere inflammation, herunder enhver hævelse af den nasale passager. Reduktion i hævelse hjælper afværge løbende næser og mindsker chancen for nasal blokering og infektioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com