Medicinske anvendelser for Cayenne peber

03/17/2010 by admin

Medicinske anvendelser for Cayenne peber

Cayenne peber er et stimulerende urter fremstillet af tørrede chili peber. Denne populære krydderi bruges bredt som mad ekstraudstyr, men det har været længere anvendes for sine medicinske egenskaber. Capsaicin i peber er, hvad giver det sin potente smag. Denne samme capsaicin hæver det som et lægemiddel alternativ. Cayenne peber har været brugt effektivt til at behandle og forebygge en række sundhedsmæssige lidelser.

Betydning

Cayenne peber indeholder vitamin C, vitamin K, vitamin E, carotenoider og hele for B komplekser. Det er også en god kilde af organisk calcium kalium, mangan og kosten fiber.

Hjælper med gigt og ledbetændelse

Den aktuelle anvendelse af cayenne peber skaber en irriteret virkning på det anvendte område. Denne irritation er nyttigt at distrahere nerver fra ledsmerter på grund af gigt. Dens boost til kredsløbssygdomme hjælper lindre problemer med gigt.

Lindrer mavesmerter

Cayenne peber fungerer som en lokalbedøvelse til sår væv i maven og kan endda hjælpe med at kontrollere blødning. Cayennepeber, er generelt nyttigt at lindre mavesmerter, gas og kramper.

Lindrer overbelastning

Capsaicin i cayenne peber giver peber sin varme effekt. Denne capsaicin hjælper med fjernelse af slim fra næse og lunger ved clearing bihulerne og fremkalde sved. Cayenne peber tilføjet til te er nyttig til at lindre symptomerne på forkølelse og influenza.

Rydder op luftvejsproblemer

Beta-caroten i cayenne peber er nyttige i at reducere symptomerne på astma.

Lindrer hovedpine

Capsaicin kan åbne lungerne og nasal passager, det kan også (når Inhaleret eller påføres topisk) klare hoved, dermed lindre hovedpine. Capsaicin kan også levere midlertidig fritagelse for tandpine.

Sænker blodtryk og stopper hjerteanfald

Capsaicin stimulerer cirkulation og blodgennemstrømning. Når det kombineres med hvidløg og persille, vil cayenne peber hjælpe sænke blodtrykket. Cayenne peber har en positiv effekt på hjertet og har været meget hjælpsom med at afværge hjerteanfald.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com