Menstruation symptomer

10/29/2010 by admin

Kvindens menstruation kan være ledsaget af en række symptomer, der gør hele processen særligt vanskelige at administrere. Mens en menstruation normalt kun varer 3-5 dage, kan symptomer faktisk begynde et par dage til en uge før perioden, der begynder, forårsager ubehag og humør ændringer. Der er flere behandlinger og hjemmepleje metoder for at lindre de symptomer, der ofte ledsager menstruation.

Identifikation

Ændringer i hormoner forårsage menstruation at forekomme. Hver måned, forbereder livmoderen en eventuel graviditet ved at skabe en blød foring består af blod. Hvis en graviditet ikke opstår, denne foring forlader kroppen gennem skeden og vises som en lind strøm af blod i flere dage. Den gennemsnitlige alder for første menstruation i USA er 12, ifølge det nationale Women's Health Information Center.

Præmenstruelt syndrom symptomer

Tegn og symptomer, der begynder i de sidste dage før din menstruation opstår er en del af den præmenstruel syndrom (PMS). Typiske PMS symptomer omfatter abdominal kramper, oppustethed, hovedpine, rygsmerter, depression, søvnløshed, brystspænding, cravings og følelse deprimeret. Symptomerne bedres normalt når din periode starter men ikke forsvinder helt indtil din perioden slutter.

Almindelige periode symptomer

Kramper almindeligvis opstår som livmoderen kontrakter at udvise livmoderslimhinden. Smerter fra denne kramper kan være mild til svær og kan variere i intensitet fra måned til måned. Hvis du oplever alvorlige kramper og smerter, kan du blive ramt af en tilstand kaldet dysmenorré. Periode smerter kan klassificeres som dysmenorré, hvis det forstyrrer dit daglige aktiviteter og kræver medicin. Symptomer på dysmenorré omfatter kramper, diarré, kvalme, opkastning, lændesmerter, svaghed, hovedpine, smerter i den nederste del af maven og smerter, som stråler ned i benene.

Unormal uterin blødning

Usædvanligt kraftige blødninger, meget lange perioder, blødning mellem perioder eller perioder, der sker alt for tæt sammen er klassificeret som unormal uterin blødning. Hormonelle forandringer, der sker på overgangsalderen og puberteten kan forårsage unormal blødning. Unormal blødning kan også være forårsaget af livmoder polypper, som er vækster i væggene af livmoderen, eller fibromer, ikke-kræft tumorer, der vokser i livmoderens vægge. Livmoderkræft kan også forårsage blødning.

Behandling

Behandling af smertefulde perioder varierer afhængigt af årsagen til symptomerne. Over-the-counter smertestillende medicin såsom ibuprofen og acetaminophen kan være nyttig til at lindre kramper. Hvis hormoner menes at være årsag til kraftig blødning og smerter, kan ved hjælp af en hormonel prævention, såsom p-piller, hjælpe med at kontrollere og reducere disse problemer. Motion kan reducere perioden smerte og stress forårsaget af PMS. Varm bad og varmt vandflasker placeret på maven kan være effektive til at reducere smerter fra uterin kramper.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com