Hvordan man skriver mål for selvforvaltning af adfærd i autisme

08/31/2010 by admin

De fleste autistiske børn har sociale, kommunikative og kognitive mangler. Men ligesom mennesker, ikke alle passer ind i en kategori. Klinisk psykolog og Rutgers universitetsprofessor Dr. Sandra L. Harris forklarer, at autistiske børn udviser forskellige færdigheder og idiosynkratiske adfærd. Mål er etableret med hensyn til barnets kognitive, sociale og kommunikative evner, men vigtigst af alt, det tager Fællesskabet bevidsthed, og inddragelse af lærere og andre specialister. Stifte bekendtskab med barnets sociale, kan kognitive og kommunikative domæner give dig en idé om, hvilken pædagogisk plan at følge.

Instruktioner

For forældre og lærer

• Skrive en liste over barnets problemadfærd som spise og sove mønstre, selv mindske adfærd (som rokkende frem og tilbage, eller konstant besættelse med et objekt eller hans hænder) og intolerance at ændre. Notere sig også af hans succeser i hvert domæne. Kognitive forbedringer omfatter, men er ikke begrænset til, navngive dagene i ugen, tælle til ti og illustrere begrebet penge ved at identificere øre, nickels og dimes. Succeser i meddelelsen indeholder formulere, hvordan hun føler og stille spørgsmål, og en stigning i sociale Gratierne kan inkludere at sige Hej når anerkendte og deltagende i leg med andre børn.

• Del dine lister med tidlig intervention specialister. Spædbørn og småbørn, der er udsat for terapeutiske og pædagogiske teknikker har en bedre chance for tilpasning i senere skoleår. Dette er en hjemme-baseret program for småbørn og spædbørn kun, hvor læreren besøger dit hjem. Kombinere din indsats og observationer med læreren.

• Deltage i et individualiseret undervisning (IEP), når dit barn er ved at indtaste folkeskolen. Dette er en chance for forældre, lærere og specialister samarbejder deres indsats. Forældre kan dele deres input på deres barns kommunikation, sociale og kognitive niveau, og kan oplyse, hvordan barnet bedst lærer og hvilke aktiviteter bedste lette at læring. Andre specialister, såsom den ortopædiske eller case manager, kan dele deres observationer. Som følge heraf bør læreren kunne beregne målbare mål.

• Kommunikere konsekvent med fagfolk, som adfærd specialister, sagsbehandlere og specialundervisning lærer, for at sikre fremskridt. Lærere, Sørg for at opdatere forældre af alle dine studerende fremskridt ved at sende noter og data hjem.

• Gennemføre de aftalte pædagogiske mål i dit hjem til opfølgning gennem. Autistiske børn forbedre bedre, når deres skole og hjem liv er både konsekvent. Gøre nogen telefonopkald eller noter til læreren hvis hjem liv situationsbestemt ændringer har fundet sted, såsom skilsmisse eller dødsfald i familien. Sådanne episoder kan påvirke det autistiske barn.

Tips & advarsler

  • Forske på IEP'S. Disse møder kan være en forvirrende og bureaukratisk rod.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com