Gratis naturlige vorte fjernelse oplysninger

09/17/2010 by admin

Gratis naturlige vorte fjernelse oplysninger

Vorter kan fjernes naturligt i en række forskellige måder. Vorter er smitsomme vækster på huden forårsaget af human papillomavirus. En forebyggende foranstaltning er at holde immunforsvaret i god stand ved indtagelse af C-vitamin, som findes i citrusfrugter som appelsiner. Dette vil hjælpe kroppen bekæmpe og afværge vorter.

Aloe Vera

Aloe vera er en velkendt lægeplante. Vorter kan fjernes ved at afbryde en stilk fra aloe vera planten og gnide den tyktflydende juice over væksten. Saften indeholder naturlige syrer, som bidrager til at nedbryde vorten. Dette gøres ofte indtil vorte opløses. Aloe vera cremer og geler kan købes på apoteker og købmandsforretninger.

Eddike

Apple cider eddike er også udråbt som et middel, der vil fjerne en vorte inden for tre til fire dage. Et stykke bomuld gennemblødt med eddike skal tapes på vorten. Dette skal gøres to gange om dagen. Hvid eddike kan også bruges, men resultaterne kan tage lidt længere tid.

Frugt helbredelsesmetoder

Visse frugter har evnen til at fjerne vorter. Frugter som ananas, figner og papaya samt banan skræl, indeholder enzymer, der kan hjælpe med at udrydde en vorte. Tape et stykke frugt til vorte. Erstatte frugten efter behov indtil vorte er opløst.

Naturlige syrer

Et middel, der virker på samme måde som apple cider eddike indebærer et stykke vat dyppet i citronsaft eller limesaft derefter tapede til vorte. Endnu kræver en anden valgmulighed iblødsætning en skive af løg i eddike for seks til 12 timer før taping løg til vorte.

Forskellige olier

Olie Oregano er kendt for at have antibakterielle egenskaber og bruges i mange andre naturlige retsmidler. Dække vorten efter anvende en dråbe olie. Ricinusolie kan også bruges i en forbinding over vorten. Castor olie bør ikke anvendes i mere end en uge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com