Grunde til ikke at drikke alkohol

09/21/2010 by admin

Grunde til ikke at drikke alkohol

Selv om medier og samfund ofte portrættere alkohol som alfa og Omega af sjov og spænding, kan drikke alkohol også oftentimes fører til mange problemer, fra sundheds-relaterede spørgsmål til sociale elementer og videre. Selv om alkohol kan virke allestedsnærværende ved fester og andre arrangementer, er mange stærke sager derude for at undgå indtagelse af alkohol.

Ydmygelse

Drikker alkohol og endda få lidt summede kan forårsage folk til at miste kontrollen over sig og engagere sig i adfærd, som de normalt ikke ville. Dette omfatter siger noget sårende til nogen, deltager i seksuel kontakt med en anden person og bare generelt opfører sig på måder, der pinligt og ydmygende, såsom slurring dine ord eller falder over dig selv. Føle sig ydmyget er én ting, men sådan opførsel kan også føre til alvorlige konsekvenser, såsom at blive gravid.

Fare

Alkohol kan være ansvarlig for nogle meget farlige situationer. Spritkørsel kan føre til døden og skade for dig selv og andre helt uskyldige mennesker på vejen, herunder børn. Andre alvorligt farlige muligheder, der kunne opstå fra brug af alkohol og drukkenskab omfatter drukning dødsfald, selvmord og drab.

Afhængighed

Alkohol, ligesom andre typer af narkotika, er et vanedannende stof. Alkoholafhængighed kan overtage dit liv og åbenbart selv i en bred vifte af usunde og ubehagelige fysiske og mentale symptomer, herunder bizarre humørsvingninger, depression, afhængighed, antisocial adfærd, tilbagetrækning, vrede, vrede, problemer med venner, problemer i skolen eller på arbejde, kvalme, mavesmerter, rysten, strømafbrydelser og hævelser.

Forgiftning

Hvis en person drikker en stor mængde alkohol i et kort tidsrum, risikerer han at eventuelt oplever en tilstand kendt som alkoholforgiftning. Alkoholforgiftning hovedsagelig er præcis hvad navnet angiver, og er normalt karakteriseret ved aggressiv kaste. Andre farlige tegn på betingelsen omfatter svær døsighed, at miste bevidstheden, anfald, lavere blodsukkerniveauer og problemer fange ånde. I meget alvorlige tilfælde, kan betingelsen endda være dødelig.

Langsigtede spørgsmål

Alkohol kan være skadelig for sundheden i en række langsigtede måder, som forårsager skader på leveren. Bortset fra leverskader, kan overdreven drikkeri i årevis også føre til hjernen, hjertet og bugspytkirtlen skader. Dem, der er stærkt afhængige af alkohol kan også opleve underernæring, som det er almindeligt for folk at erstatte måltider med alkoholholdige drikkevarer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com