Hvordan man naturligt Boost hukommelse

09/20/2010 by admin

Hvordan man naturligt Boost hukommelse

Uanset om du er ung eller gammel, er det en vidunderlig ting at have en god hukommelse. Studerende gøre det bedre i skolen, arbejdstagere klarer sig bedre på jobbet og seniorer kan endda kunne afværge eller mindske virkningerne af geriatriske demens. Med lidt indsats, kan du naturligvis øge din hjernefunktion og høste frugterne af en fantastisk hukommelse.

Livsstilsændringer

Alle de grundlæggende sundhedsråd du høre igen og igen gælder at forbedre din hukommelse. Denne rådgivning omfatter få mindst syv eller otte timers søvn hver nat, montering afslapning tid ind i din tidsplan, spise masser af frugt og grøntsager, undgå overdrevent sukkerholdig, fed eller forarbejdede fødevarer og undgå vanedannende eller ulovlige stoffer. Mens store mængder af alkohol har en negativ virkning på hukommelse, en eller to drinks om dagen kan faktisk forbedre det, tyder på en fem-årig undersøgelse, der begyndte i 2002 og blev udført af Dr. Graham McDougall af University of Texas i Austin. Dog tale med din læge om sikkerheden af et moderat alkoholforbrug for din tilstand.

Hjerne-opreklamering fødevarer

Mens en kost, der omfatter en generøs mængde af frugt og grøntsager anbefales til dem, der ønsker at forbedre deres hukommelse, kan du opnå flere fordele ved at gøre en bevidst indsats for at spise fødevarer, der har været specielt fremhævet af forskere som fødevarer, der forbedrer hjernefunktion og hukommelse. Nogle af disse fødevarer er jordbær, blåbær, fisk og bladgrøntsager som spinat.

Brug din hjerne

Tænk på din hukommelse som en muskel, der skal udøves ofte for at holde sig i topform. Ved hjælp af din hjerne hver dag vil hjælpe med at holde det og din hukommelse skarpe. Bare rolig - du behøver ikke at tage op calculus eller kemi. Simpelthen deltagende i aktiviteter du finde sjovt eller interessant vil gøre tricket selv gøre nye og/eller i det mindste noget udfordrende aktiviteter tilbyder den mest gavn. Spille bridge, poker, Domino eller nogle andre hjerne-engagerende kortspil eller brætspil. Arbejde en krydsogtværs, tage en kunst klasse, læse en god bog, debat politik eller offentlig uddannelsespolitikker med en ven eller nabo, studere et nyt sprog, tage en tur eller lære en ny madlavning teknik. Aktiviteter som disse engagere din hjerne og øge dens funktion.

Brug din krop

Opholder sig fysisk aktive også hjælper med at forbedre hjernefunktion, så stå op og komme i gang hver dag. Den fysiske aktivitet for at øge hukommelse funktion ikke behøver at være anstrengende. At tage en tur, spille hestesko, havearbejde, ridning en cykel eller danse alle kvalificere. Selvfølgelig, hvis du er op for nogle mere anstrengende fysisk aktivitet, har på det, som det er alle til gavn til din hjerne og din krop

Simple Tricks

Ud over at tage godt vare på dig selv, kan at få for vane at bruge hukommelse tricks have en øjeblikkelig virkning i øge din hukommelse. Lære dig selv at være fuldt ud klar over hver eneste minut af din dag, især når du er møde nye mennesker eller lære nye ting du gerne vil huske. Brug alle dine sanser. Bemærk lydene, lugte og seværdigheder omkring dig. Nedskrive ting du gerne vil huske. Ikke alene kan du henvise til noter at jogge din hukommelse, men skriver ordene og at se dem på tryk vil hjælpe dig huske dem, også.

Gøre foreninger til at hjælpe dig huske fakta, navne og mennesker. For eksempel, hvis du møder en kvinde ved navn Beatrice, der har blond hår og arbejder på biblioteket, kan du bedre huske hende hvis du forbinder hende med bogstavet B, som i "Blond Beatrice elsker bøger."

Brugen af mnemonic enheder hjælper også. For eksempel, er en fælles huskeregel anordning, som hjælper musikstuderende huske noter af diskant nøgle "Hver god dreng fortjener Fudge," som står for noter E, G, B, D og F.

Urter, vitaminer og andre naturlige kosttilskud

Mens det er almindeligt accepteret, at en bred vifte af vitaminer er afgørende for optimal hjernefunktion, blandet forskning om, hvorvidt kosttilskud har en positiv indflydelse. Nogle urter, enzymer og stoffer, der er fremmet som hukommelse boostere omfatter ginkgo biloba, ginseng, phosphatidylserin, cholin og huperzine A. snak med din læge om gyldighed, sikkerhed og dosering af disse kosttilskud som hukommelse boostere.

Tips & advarsler

  • Spise en velafbalanceret kost af frugt, grøntsager, fuldkorn, mælkeprodukter og magert kød vil give dig de næringsstoffer, du har brug for at øge din hukommelse.
  • Altid tjekke med din læge før du tager vitamin, mineral eller naturlægemidler kosttilskud.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com