Hvordan at slippe af med varme udslæt på spædbarn

07/14/2010 by admin

Heat Udslæt er lille klynge af bumser normalt findes omkring hals og bryst > Heat Udslæt er forårsaget sveden fra varmen. Heat udslæt kan være meget Irrational især for småbørn og spædbørn, men der er måder at hjælpe slippe af med det, espeically da sommeren er på vej

Instruktioner

• I løbet af sommerdage, det er bedst at give dit barn en bade med 2 spsk bagning soda til en fuld bade i vand. Dette har tendens til at lindre huden af irritationen, og forhindre varme udslæt.

Sørg for, at selve spædbarn er ordentligt tørret, især omkring hals-området under armene og andre områder, hvor man har tendens til at få svedig.

• Næste anvende talkum pulver, der indeholder majsstivelse, dette vil holde området fra at få sved. som majsstivelse vil absorbere fugt

• Andre ting at bruge:* Hilberts blandet med vand og en knivspids sukker giver øjeblikkelig lindring.

Ice pack, holde kroppen kølig gnide agurkeskiver, eller anvender Lavendelolie eller Pebermynteolie på de berørte områder hjælper med at afkøle huden.* Gnide agurkeskiver, eller anvender Lavendelolie eller Pebermynteolie på de berørte områder bidrager til at afkøle huden.

Tips & advarsler

  • Undgå tyk eller fedtet salver og cremer, da de kan forværre tilstanden.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com