De bedste fødevarer til at spise for hastighed uddannelse

09/30/2010 by admin

De bedste fødevarer til at spise for hastighed uddannelse

Speed uddannelse i atletik fokuserer på raffinering evnen til at bevæge sig hurtigt, kraftigt, og med udholdenhed. Hvad atleter spise under træning og før forestillingen kan være "X factor" at nå det næste niveau af sportslige præstationer. Spise den rigtige mad giver dig behov og vedvarende energi med fordel af både følelse og udfører bedre, give atleter fordelen ved begge føler bedre og klarer bedre.

Komplekse kulhydrater

Iowa Sate Universitet udvidelse understreger, at forbrugende komplekse kulhydrater på en regelmæssig basis er afgørende for atleter at opretholde energi. At vælge kulhydrat kilder, der ikke er komplekse vil stadig give en atlet energi, men energien vil ikke blive opretholdt gennem en hård udholdenhed eventen. Speed uddannelse atleter skal vælge energi fra komplekse kulhydrater såsom valset havre, linsesuppe, friske figner, risklid, hele hvede pasta og søde kartofler. Aktivt bør træning atleter undgå simple kulhydrater fra sukkerholdige snacks, juice og sodavand mens forberedelserne til begivenheder.

Proteinkilder

Den nationale styrke og Conditioning Association (NSCA) har offentliggjort sin konklusion, at selv korte byger af intens motion kan nedbrydes protein i kroppen, især hvis atleten ikke har spist nok kulhydrat. Hvis proteinet bruges, muskel kunne begynde at nedbryde og samlede styrke kan være nedsat. NSCA tyder på, at moderat aktive atleter indtager lidt mere protein end resten af befolkningen omkring 1,5 g/kg kropsvægt, at forhindre overdreven muskel opdeling. I praksis betyder det at 3 gram protein bør indtages for hver 5 kg kropsvægt. Animalsk protein som æg, ost, mælk, kød og fisk er de mest komplette proteinkilder, mens vegetariske kilder til protein for atleter er soja, bønner, bælgfrugter, nødder og fuldkorn.

Moderat fedtindhold fødevarer

Den amerikanske diætetiske Association antyder ca. 0,5 g fedt pr pund kropsvægt pr dag for hastighed atleter som sporet løbere, mens Iowa State University gør det klart, at forbrugende en fedt-fri kost er faretruende usundt for atleter møtrik ikke alle fedtstoffer er skabt lige. Sunde olier som rapsolie, olivenolie og nødder bør indtages i stedet for fedt fra animalske produkter, som er blevet forbundet med alvorlige helbredsproblemer.

Mineral som indeholder fødevarer

Hastighed atleter virksomhed udholdenhedssport er en særlig høj risiko for at miste visse mineraler fra kroppen under intensiv træning, især kalium, calcium og jern. Kalium i appelsiner, bananer og kartofler bidrager til at opretholde sunde sammentrækninger, og calcium hjælper med at forebygge mod knogleskørhed trods anstrengende motion. Jern-rige fødevarer er især vigtigt for kvindelige atleter, der er større risiko for at få lavere butikker. Jerns rolle i transporterer ilt rundt i kroppen er især vigtigt for kvindelige hastighed atleter, der er en større risiko for at få lavere jern butikker.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com