Typer af hjerte kost

04/09/2010 by admin

Der er mange forskellige typer af kost, der kan forbedre hjerte sundhed. Disse kostvaner er designet med fedtfattige valgmuligheder, der er til gavn for et sundt hjerte. En kost med gode fedtstoffer såsom olivenolie som en vigtigste korte er også godt for hjertet. Opretholde cardiac sundhed kan føje år og lang levetid til vores liv. Ekstra kosttilskud, som kan forbedre hjertesundhed er B-vitaminer og torsk lever olie.

South Beach Diet

South Beach Diet er et hjerte kost, der var lavet af hjerte læge Arthur Agatston. South Beach Diet har tre faser. Først er strenge og indebærer spise kun fedtfattige fødevarer i små portioner og ingen kulhydrater.

Den anden fase af kosten indebærer tilføje gode kulhydrater såsom gulerødder tilbage i kosten. Når en person har opnået sin ønskede resultater, er det næste skridt at opretholde vægten ved at indtaste fase 3 af kost, som er baseret på at gøre sund livsstilsvalg.

Mængden af tid, en person tilbringer i hver fase, afhænger af mængden af vægten, der skal være tabt. De fleste mennesker har brug for til at tilbringe omkring to til tre uger på fase 1 og derefter to måneder på fase 2.

Vegetarisk kost

Vegetarisk kost er gode hjerte kostvaner. En sund vegetarisk kost er en livsstil valg, der er godt for hjerte sundhed på grund af mangel af kød. Fedt i kød bidrager til hjertesygdomme. En god vegetarisk diæt indebærer spise tre til fem portioner frugt og grøntsager om dagen. Det er også vigtigt at indtage sunde kilder til protein som bønner, linser og spirulina.

The Zone Diet

The Zone Diet er også stor for hjerte sundhed. Det er blevet anerkendt, fordi mange berømtheder som Jennifer Aniston, hævder, at de har fulgt det for at bevare deres vægt. The Zone Diet fokuserer på at spise hele fødevarer og den rigtige slags sunde kulhydrater. Den eneste kød tilladt er lean fedtfattige valgmuligheder såsom Tyrkiet og fisk.

Detox kost

Detox kost er beregnet til at forbedre hjerte sundhed og reducere toksin belastning sætte på kroppen fra vores miljø. En bog af Elson Haas detaljer hvordan man laver detox kost arbejde for dig og hvis fuld af lækre grøntsagsretter. Kosten indebærer kolon udrensning med saft og vælge fødevarer, afgifte kroppen, såsom mørke grønne bladgrøntsager og gulerødder. At mindske den toksiske belastning på kroppen kan forbedre samlede hede og hjertefunktion.

Natriumfattig fedt kost

En anden type af hjerte kost er en fedtfattig lav natrium diæt. For meget fedt og salt i vores kost er dårligt for hjertet. En lav-natrium, fedtfattig diæt indebærer spise mindre end 1.800 kalorier om dagen af fødevarer, der ikke indeholder høje niveauer af natrium eller fedt. Du ønsker at undgå fødevarer såsom stegt og forarbejdede fødevarer. Du også ønsker at undgå dåse suppe, fordi de indeholder høje niveauer af natrium.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com