Sådan bruges en plakat som kommunikationsværktøj sundhed

09/29/2010 by admin

Sådan bruges en plakat som kommunikationsværktøj sundhed

Sundhed er et vigtigt emne, der er en primære bekymring i erhvervslivet og den akademiske verden. For eksempel, ansatte, der vedligeholder en sund livsstil føler sig bedre og produktive mere. Mange virksomheder indser vigtigheden af sundhedsundervisning og har etableret en kvalitet wellness program. Medarbejderne betragter en corporate bekymring over deres sundhed som en egenskab af en kvalitet arbejdsmiljø. Studerende i alle aldre med fordel lære om sund praksis. Plakater giver en effektiv metode til at kommunikere sundhedsspørgsmål for studerende og arbejdstagere. Det er muligt at starte en kvalitet sundhedsprogram bruger billig eller gratis visuelle hjælpemidler.

Instruktioner

• Vurdere mål for health program. En god vurdering bør overveje det publikum og program mål. Kommunikerende ordentlig spisevaner, såsom betydningen af frugt og grøntsager, ville være et godt emne for grundskole børn. High school-elever kunne lære om sundhed, som den vedrører modning processen. Fabrikker kunne fokusere på arbejdssikkerhed og en sund livsstil, som de vedrører spiser og motion.

• Finde områder med høj trafik til montering af sundhedsrelaterede plakater. Gangarealer, trapper og spiseområder giver en god placering, hvor enkeltpersoner kunne se plakater, placeret i øjenhøjde.

• Vælg plakater, der opfylder fastlagte mål. Der er en række kilder, der giver gratis sundhedsrelaterede plakater. Plakater behøver ikke at være dyrt at kommunikere sundhedsoplysninger til medarbejdere eller studerende.

• Design plakater, der kommunikerer sundhed. PowerPoint og andre præsentation software er gode værktøjer til at designe plakater. Plakater kan printes på enhver størrelse papir (indenfor evne til printeren). Plakater kan være professionelt trykt, også på et kontor forsyning butik. Den type skrifttype bruges til plakaten skal være store og let at læse fra en fire-fods afstand.

• Inddrage studerende og ansatte i at designe plakater. Det kunne være skabt som en sjov aktivitet eller hvor hver person designs en plakat-konkurrence. Dette giver en mulighed for at medtage hver persons input. Folk sætter pris på, at deres bidrag spørgsmål.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com