Hvad er kløende halsen?

10/24/2010 by admin

Kløende halsen er meget ubehageligt og som regel smertefulde. For nogle sker det med andre symptomer som hoste, tørre øjne og overbelastning. Det sker også sæsonkorrigerede at mennesker med allergi. Vel vidende hvad kløende halsen er kan hjælpe med at lette irritation.

Identifikation

Kløende halsen er når bagsiden af din hals føles irriterede og du har en stærk trang til at hoste for at afhjælpe den ubehagelige følelse.

Funktioner

Halsen er belagt med slim omkring små nerver, der dækker halsen vægge. Kløende halsen opstår, når der ikke er nok Slim produceret og nerverne er udsat for elementer som tør luft og madrester.

Årsager

Kløende hals kan være forårsaget af overdreven talende, forurenende stoffer (herunder røg og inhalerede stoffer), halsinfektioner, fast food (eller andre fremmedlegemer), tør hals og allergier.

Allergi

Oral allergi syndrom er en almindelig årsag til kløende halsen. Mange mennesker er allergiske over for pollen, men hvis du er alvorligt allergisk over for en bestemt slags pollen, så vejrtrækning eller indtage nogen del af plante pollen kommer fra kan udløse en kløende hals.

Løsning

Over-the-counter medicin kan hjælpe med at lindre kløende halsen for allergikere. Drikke varm te kan hjælpe med at lindre kløe fra tør hals og irriterende stoffer. Infektioner bør undersøges af en læge.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com