Løsning til Perimenopause

10/18/2010 by admin

Perimenopause er perioden fører op til overgangsalderen. Det opstår, når en kvindes æggestokke begynder at lukke ned som forberedelse til overgangsalderen. Denne ændring i kroppen funktion kan forårsage kvinder til at opleve en lang række ubehagelige symptomer. Heldigvis der findes skridt en kvinde kan tage for at gøre sin overgang til overgangsalderen mere komfortabel.

Fakta

Perimenopause varer typisk to til seks år. Det er en normal, naturlige proces med aldrende kvinder. Stadig, det kan være ubehagelige og blande sig med en kvinde livskvalitet. Når æggestokkene begynder at producere mindre mængder af østrogen og progesteron, kan en kvinde mærke hun vil begynde at lider af:• uregelmæssig menstruation (herunder springes perioder, lettere eller tungere perioder og perioder, der er enten tættere sammen eller længere fra hinanden end hvad hun har brugt til)• humørsvingninger• hedeture• vaginal tørhed• en aftagende sexlyst• et fald i hukommelse og koncentration

Enhver kvindes krop reagerer forskelligt på perimenopause. En kvinde kan opleve alle disse vanskeligheder, mens en anden kan træde ind i overgangsalderen med næsten ingen fysisk ubehag. Uanset hvor en kvinde falder på symptom spektrum, er medicin, medicinske procedurer og livsstilsændringer alle tilgængelige til at foretage ændringen lettere.

Medicin

At tage p-piller er en mulighed for at lindre perimenopause problemer, selv for kvinder, der ikke har brug for prævention. P-piller indeholder østrogen og progesteron og kan hjælpe med at regulere perioder og lindre hedeture og vaginal tørhed. American College of Fødselslæger og Gynækologer (ACOG) rapporterer, at hedeture er lettet i 98 procent af kvinder, der tager østrogen.

Kvinder, der ikke tager p-piller, fordi de ryger eller er i høj risiko for blodpropper kan vælge progestin terapi. Gestagen er en syntetisk form for progesteron. Mayo Clinic rapporter, cyklisk gestagen terapi "kan regulere din perioder."

Endometrie Ablation

Endometrie ablation kan reducere eller eliminere menstruationen i kvinder lider af meget kraftige menstruationer. Proceduren, der bruger en laser, El eller varme til at ødelægge foring af livmoderen (endometrium).

Livsstil

Regelmæssig motion hjælper med at holde midaldrende spredning på bay, mindsker stress, sænker blodtrykket, styrker muskler og knogler og forbedrer søvnkvaliteten. Ifølge ACOG, har motion vist sig at mindske intensiteten og frekvensen af hedeture.

Kvinder bør begynde at øge deres indtag af calcium og D-vitamin i løbet perimenopause til at afværge farerne af osteoporose (tab af knogletæthed) så almindelig hos postmenopausale kvinder. Hertil kommer, alkohol og koffein kan modregne hedeture og så bør undgås.

Overvejelser

Selv om en kvindes fertiliteten falder under perimenopause, er graviditet stadig muligt. Seksuelt aktive kvinder, der ikke ønsker at blive gravide bør forblive på prævention, indtil de er gået uden en periode for 12 på hinanden følgende måneder.

Også, selv om ændringer i en kvindes periode er en normal del af perimenopause, ACOG understreger, at kvinder skal indberette enhver menstruation ændringer til sin læge for at sikre, at ændringer ikke er forårsaget af sygdom eller sygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com