Årsager til sociopatisk adfærd

03/02/2010 by admin

De indre funktioner i det menneskelige sind er fascinerende kompleks. Ønsket om at forstå essensen af "hvorfor vi er som vi er" er endnu mere forvirrende. Den djævelske sind af en sociopat er langt den mest forvirrende. Det er en asocial, egocentrisk personlighedsforstyrrelse med en labyrint af snørklede. De trives off manipulation og mangler i en følelse af moral eller ansvar.

Karakteren af en sociopat

Mangel på samvittighed og manglende evne til at føle anger er de underliggende faktorer. De har ikke evnen til at gøre og holde venner. Sociopatisk personlighed er i første omgang set som charmerende indtil den casual bedrag skinner igennem deres dygtige mesterlige manipulation. De har den dygtige aptitude for løgn og snyd. De har ikke kapacitet til at føle skyld.

Sociopat statistik

Sociopat gør op ca. 3 til 5 procent af befolkningen. Ifølge American Psychiatric Association er omkring tre ud af 100 mænd og én ud af 100 sociopater. Cirka er 70 procent af sociopater, der kommer fra faderløse hjem og 30 procent født uden for ægteskab. Så mange som 15 til 25 procent af indsatte, der viser tegn på at være sociopater.

Forstå årsagerne bag en sociopat sind

Sociopatisk adfærd har et bredt spektrum af årsager og forklaringer. Chief blandt dem ville være neurologiske abnormiteter i frontallappen i hjernen. Det er en del af hjernen, der er centrum for dømmekraft og selvkontrol. Genetiske faktorer kan være på roden af en psykopatisk personlighed. Sociolog, Dr. Lee Robins, bestemmes, at odds blev forhøjet for børn at arve de sociopatisk træk, hvis en af forældrene havde betingelsen. Der er også miljømæssige forhold, som kan spille en rolle. Undersøgelser har vist, at omstændighederne centreret i hjem, skole eller EF-indstillingerne også kan bidrage til den sociopatisk adfærd. Det har også været vist, at hvis en normal hengivenhed ikke blev udtrykt af forældrene, kunne det generere dysfunktion for barnet at ville manifestere sig i sociopatisk tendenser.

Hjernefunktion i en Sociopathic sindet

I 2007, Londons Institut for psykologi studeret hjernen af seks sociopater og sammenlignet dem med hjerner af ni normale mennesker. Der var markante forskelle, når de blev vist ansigter af mennesker, der viser tegn på frygt. Hjerneaktivitet af sociopater var lavere, mens den normale mennesker viste en betydelig stigning i hjernefunktion. Derudover viste sociopater langt mindre svar på billeder af glade ansigter end de normale mennesker.

Er der en kur mod en sociopat?

Sociopatisk personlighed repræsenterer sig selv som charismatically behageligt i den første interaktion kun at føre uskyldige mennesker ned stien ind i deres spind af bedrag. Bag det hele, er et iboende følelse af frustration. Hvis det ikke er nedkæmpet, stiger vreden. Hvad angår hjælp til denne personlighedsforstyrrelse gøres fremskridt gennem medicin til at modvirke sæt op i hjernen af en sociopat. Terapi og rådgivning er derudover en god avenue. Men fordi en sociopat underliggende naturen er en af mistillid, de er en ekstraordinær udfordring for rådgivere. Forhåbentlig vil en kur med flere undersøgelser for at forstå de indre funktioner i en sociopat, findes i kommende år.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com