Ricinusolie Packs & maveinfektioner

09/23/2010 by admin

Ricinusolie Packs & maveinfektioner

Ricinusolie packs er en ekstern naturlig behandling af maveinfektioner og fordøjelsesproblemer forårsaget af virus, bakterier, svampe eller parasitter. Ricinusolie packs kan lavet og brugt i hjemmet til at øge kroppens naturlige immunitet til kampene og fjerne infektioner og toksiner i maven.

Historie

Castor olie er afledt af frø af castor bønner og har længe været anvendt som en internt naturligt afføringsmiddel og eksternt til at øge omsætning og fjernelse. Ricinusolie er også blevet brugt som en traditionel naturmedicin siden oldtidens Egypten. Brug af ricinusolie pakker som et naturligt middel blev populariseret af den psykiske healer Edgar Cayce, der døde i 1945.

Beskrivelse

Lymfatiske cirkulation og produktion er nødvendige for celler til at finde og ødelægge infektioner, bakterier og svamp. Ricinusolie packs placeret på maven øge lymfatiske cirkulation, som hjælper med at fjerne infektionen.

Bruger

Ricinusolie packs er lavet af iblødsætning et stykke linned eller flannel i ricinusolie og fyringsolie, indtil det er varmt. Den opvarmede pack er pakket ind i plastik til at undgå utæt og placeret på maven. Det holdes varm med et varmt vand flaske eller varme pad og bør stå i stedet for 30-40 minutter. Disse bør anvendes efter behov, men generelt to gange om dagen i op til to uger ved at gøre en ny pakke for hver anvendelse.

Bivirkninger

Konstant brug ud over den anbefalede tid kan forårsage væske og elektrolyt ubalancer i kroppen, hvilket vil medføre mærkbar svaghed eller svimmelhed samt mild kvalme, opkastning, og abdominal kramper. En stigning i afføring er også almindelige, som ricinusolie er et afførende og værker til at fjerne infektionen fra maven. Som med al medicin, er allergisk reaktion muligt.

Advarsler

Ricinusolie packs er ikke at blive brugt på unge børn, gravide eller ammende kvinder, dem med indre blødninger eller aktiv sår, eller personer, der har haft kræft på grund af en øget risiko for spredning af sygdommen. Antacida og mælk nedsætte absorptionen af castor, så undgå at bruge disse i mindst en time før ved hjælp af pakninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com