Naturlige krop sæbe opskrifter

04/13/2010 by admin

At skabe naturlige krop rense derhjemme sparer penge og kan være bedre for din hud. Krop rense laves nemt fra emner, du allerede har i dit køkken på blot et par minutter. De mangler den kemikalier og tilsætningsstoffer butikken købte rensemidler brug, hvilket gør naturlige hjemmelavede krop rense bedre for dig.

Naturlige organ rensnings - Body Scrub

Bodyscrubs bruges til eksfolierende huden til at fjerne tørre, skællende hudceller giver huden en forynge glød. Eksfolierende af huden med en bodyscrub skal kun gøres en gang eller to gange om ugen. For at gøre en naturlig krop sæbe body scrub brug kombinerer to spiseskefulde olivenolie med to spiseskefulde brun farin. Bland indtil blandet og derefter bruge i brusebad en gang eller to gange om ugen.

Naturlige organ rensnings - tør hud Facial

Ansigtet er en af de vigtigste dele af kroppen, fordi alle ser det. En naturlig sæbe til ansigt er gjort enkelt med en foodprocessor eller en blender. Kombiner 1/4 af en agurk (skrællet, skåret i skiver og juiced), to spsk yoghurt naturel og to spiseskefulde af kogt havregryn i en blender eller foodprocessor. Glat blandingen over hele ansigtet område og skyl ud med varmt vand. Enhver sidesten blanding kan opbevares i en lukket beholder i op til tre dage i køleskabet.

Naturlige organ rensnings - Body polske

Oprette en body polish, der hjælper med at behandle ru pletter af tør hud mens udrensning af hele kroppen med få ingredienser allerede findes i dit køkken. I en lille skål blandes 1/4 kop brun sukker, en spiseskefuld jojobaolie ekstrakt, en spiseskefuld mandel olie ekstrakt, to spiseskefulde honning og fem dråber lavendel æterisk olie. Glat og krat blandingen over huden blidt i en bruser eller badekar, så Skyl med varmt vand. Forberedte blanding kan sidste tre dage hvis nedkølet.

Naturlige organ rensnings-indre Body Rens

Rensning den indre krop detoxes kroppen fra toksiner, der bygger op over tid. En naturlig krop rense der skyller ud disse toksiner endnu stadig holder kroppen hydreret laves let ting findes i dit køleskab og køkkenskabe. I en stor gryde, kombinere otte ounces tranebær juice, 56 ounces vand, 1/4 kop citron saft og 3/4 kop appelsin juice. Bring til en fuld kog derefter reducere til en småkoge. Langsomt pisk i 1/4 tsk muskatnød, 1/4 tsk kanel og 1/4 tsk jorden ingefær. Lad det simre i ca 10 minutter, så cool natten over i køleskabet. Drik det hele dagen den næste dag, enten varmt eller varmet, uden at spise noget. Hvis sult strejker, spise en appelsin eller en syrlig frugt. Få en fuld nattesøvn og spise en normal morgenmad den følgende dag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com