Massage for migræne Relief

06/11/2010 by admin

Migræne hovedpine plage omkring 20 procent af befolkningen. Nogle mennesker lider af hyppig migræne, en tilstand, der resulterer i forstyrrelse af søvn mønstre, familiens rutiner og arbejde. Mild migræne præsentere en pestilens, men svær migræne kan være invaliderende. Mennesker lider af en svær migræne hovedpine betænkningen alvorlige smerter, ofte ledsaget af følsomhed over for lys eller støj og kvalme.

Problemer med traditionelle behandling

Traditionel behandling af migræne indebærer sædvanligvis over-the-counter eller receptpligtig smertestillende medicin. Der er to problemer med traditionelle behandlinger.

Overdreven brug af smertestillende medicin af hyppig migræne ramte kan føre til bivirkninger. De mest almindelige bivirkninger er skader på mave foring, fører til sår og udvikling af kronisk daglig hovedpine.

Det andet problem er, at smertestillende medicin kan tage brodden af migræne smerter men ofte ikke fuldt lindre symptomer.

Kombinerer traditionelle behandlinger med Massageterapi kan hjælpe med at reducere migræne symptomer. Regelmæssig Massageterapi kan selv bidrage til at forebygge migræne debut.

Massagebehandlinger for migræne

En række forskellige typer af Massageterapi kan lindre muskelspændinger i nakke og skuldre. At reducere denne spænding hjælper migræne ramte sover bedre og i nogle mennesker er god til at lindre smerter.

Dybe væv Massageterapi er en mulighed. I denne form for massage bruger terapeuten dybe fingertryk til reducere spændinger i stramme muskler. Ved at fokusere på nakke og skuldre, kan terapeuten hjælpe med at lindre nogle smerter og pres tilknyttet en migræne.

En neuromuskulære massage virker til at lindre pres og tæthed omkring triggerpunkter (disse er beslægtet med akupunkturpunkter) og nerver. Denne form for massage bruger mere moderat pres end en dyb væv massage.

CranioSacral massage er en blid massage af hovedbund og kraniet. Foreløbige undersøgelser foretaget af Institut for neurologi ved University of North Carolina viser lovende for craniosacral massage som en succesfuld behandling af migræne hovedpine.

Energi Massage

Ud over mere traditionelle former for massage, migræne ramte måske ønsker at prøve energi-baseret massage metoder såsom akupressur, zoneterapi eller reiki.

Akupressur stimulerer de samme energi punkter anvendes i akupunktur ved hjælp af fingertryk i stedet for nåle. Udgangspunktet er, at disse punkter udvikle energi blokeringer. Presset hjælper med energi begynde at flytte ordentligt igen, bringer lindring.

Zoneterapi indebærer stimulere trykpunkter på bunden af fødderne til at bringe nødhjælp til smerte eller lidelser i hele kroppen.

En reiki læge bruger blid berøring til at stimulere energi flow og healing i hele kroppen.

Disse metoder behøver ikke så meget forskning, der støtter dem, men de er alle meget blid og beroligende. Forskellige individer har forskellige erfaringer, så du kan finde, at de bringer dig betydelige lettelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com