Mælk tidsel fordel

03/17/2010 by admin

Mælk tidsel fordel

Silymarin, navn for stoffet i Marietidsel, der er rapporteret at have sundhedsmæssige fordele, har været brugt i forskellige kulturer i århundreder, hovedsagelig i behandling af lidelser relateret til tarmen og leveren. I øjeblikket, de fleste af mælk tidsel fordele center på leveren og lidelser i leveren. Marietidsel er en alternativ eller komplementær behandling til traditionel medicin.

Grundlæggende

Silybum marianum er det latinske navn for marietidsel. Det er også kendt som Mary's thistle eller hellige tidsel og ikke må forveksles med velsignede tidsel, en anden urt helt. Marietidsel er en blomstrende urter hjemmehørende i Middelhavsområdet. De sorte frø af anlægget er den del anvendes til kosten/kosttilskud. Mælk tidsel plante kan vokse så højt som 10 fod, men de fleste planter er 2-5 fod i højden. Planten har tornede grønne blade med karakteristiske hvide vener kører hele hvert blad. Det er de hvide vener i bladene som planten stammer sit navn. I tidligere århundreder mange europæere, især dem i Grækenland, Tyskland og Italien spiste planten som en grøntsag. Marietidsel er tilgængelig i kapsel form, i elixirs og til brug i infusioner.

Bruger

Den bredeste brug for marietidsel er at beskytte leveren fra de skadelige virkninger, og forsøg på at helbrede leveren i sygdom sygdomme som skrumpelever og leverbetændelse. Desuden, tager mennesker marietidsel i et forsøg på at reducere kolesteroltallet, reducere væksten af visse kræftformer, og at reducere insulinresistens. Marietidsel er tilgængelig i kapsel form, i elixirs og til brug i infusioner.

Ekspert indsigt

Som indberettet af det nationale Center for komplementær og alternativ medicin (NCCAM), samt Hepatitis Foundation International, har videnskabelige undersøgelser til dato på medicinsk effektiviteten af marietidsel været små og foreløbige. Under de kliniske forsøg, der er blevet gennemført, har marietidsel vist få bivirkninger. De rapporterede hyppigst bivirkning har været, at marietidsel havde en beroligende virkning på nogle af de mennesker, der tog den. Oppustethed, urolig mave og diarré var mindre udbredt.

Handlinger

Marietidsel giver beskyttelse til cellerne i leveren ved at stabilisere deres cellemembraner, som rapporteret af Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Dette forhindrer leverens cellemembraner giftige stoffer at indtaste leveren celler. I dyreforsøg hvor dyr hvor betragtning af cisplatin, en kemoterapi stof, brugen af marietidsel demonstreret en reduktion i nyreskader fra cisplatin.

Overvejelser

En af overvejelserne, når du bruger kosttilskud/kosttilskud, marietidsel inkluderet, er, at mængden af aktive ingrediens i hver form af tillægget kan variere fra kapsel til kapsel, flaske til flaske, og selv tørrede blade/frø til hinanden fordi der er ingen arbejdsmiljøbestemmelserne agenturet for at sikre ensartethed. Forskning producenterne af kosttilskud under overvejelse og afgøre, hvilke virksomheder er de mest velrenommerede og derfor den mest sandsynlige til at levere sikker, standardiserede produkter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com